Buvette Nordhavn
Restaurant

Buvette Nordhavn

Göteborg Plads 2 | 2150 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Moderne pariser-bistro og Rotisserie

2.

Sol hele dagen på terrassen

3.

Ud til Nordhavn Bassin

Profil

Moderne Fransk bistro i Nordhavn

Pris
Frokost

95 - 175

Hovedret

85 - 165

Åbningstider
Alle dage: 11:30 - 22:30
Frokost

Alle dage: 12:00 - 16:30

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Inspireret af en moderne, fransk bistro-restaurant slog Buvette i februar dørene op til et nyt kulinarisk samlingspunkt i det mondæne Nordhavnskvarter. Med uforstyrret udsyn til havneløbet Nordhavn Bassin fås beliggenheden ikke bedre – tilmed skinner solen fra morgen til aften på Buvette og dets gæster på den store terrasse, der kan dækkes til og har terassevarmere til de kolde aftener.

Når man træder indenfor i den lyse, rustikke bistro, bliver man straks forført af den rige grill-duft fra rotisseriet. Her bliver Buvettes signaturret – rotisseri-kylling – langsomt tilberedt, så al saft og kraft bliver beholdt i kødet.

Buvettes kulinariske stil er importeret fra det franske bistro-køkken, hvor velsmag altid er i højsædet og portionsstørrelse er rigelige. Alle retterne bliver lavet fra bunden af og med sæsonens friskeste råvarer. Menukortet er alsidigt og priserne er bestemt rimelige. Både til frokost og aften er der skønne retter, der stiller sulten.

Vinkortet er ganske nemt at ’bladre’ igennem, for det står nemlig til skue nede på bagvæggen, hvor et stort udvalg af flasker bevidner om vinkortets store alsidighed. Her er masser af kendte vinhuse og små overraskelser. Priserne er nemme at overskue – der er seks forskellige priser markeret med overskuelige farvekoder – og derudover er vinene generelt billigere end mange andre steder i hovedstaden.

Siden sin åbning har Buvette haft vind i sejlene og den moderne pariser-bistro er allerede blevet et lille, uformelt samlingssted for Nordhavnkvarterets beboere, der kommer for at drikke en kop kaffe, spise hjemmebagt kage og læse dagens avis eller mødes med venner og naboer til lækker, fransk bistro-mad, mens solen langsomt sænker sig over København.

Andre spisesteder