Burger Palace

Burger- og pizzabar på Vesterbro
Åbningstider:  Hver dag: 11-05
Priser: Hovedretter fra 33,-

Burger Palace har ligget på Vesterbrogade siden 1980 og er dermed en af landets ældste burgerbarer. Burgerbaren er netop blevet gennemrenoveret og fremstår i et helt anderledes lys end tidligere. Interiøret er smukt og rustikt i looket. Ejeren har fået inspiration fra den amerikanske diner, og har skabt en afslappet og hyggelig stemning, så gæsterne får lyst til at tilbringe tid på stedet. 

Maden er stadig den klassiske burgerbar mad, hvor man kan vælge mellem et stort udvalg af burgere, som er frisklavede, gedigne og et godt stykke over gennemsnittet. Desuden kan man få grillretter, dürum og pizzaer.

Burger Palace har længe åbent til de der har brug for mad på vej hjem fra byen - helt frem til kl. 05, hvor man kan man tage plads i hyggelige, nyrenoverede omgivelser. Hvis man ikke føler for at gå ud, kan man også få maden leveret til døren via JustEat.

Burger Palace

Vesterbrogade 85
1620 København V

Profil: Burger- og pizzabar på Vesterbro

Åbningstider:
Hver dag: 11-05

Priser:
Hovedretter fra 33,-

array(0) { }

Gamle burgere i ny indpakning

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5585) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5585)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name
Burger   Pizza  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Burger Palace

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Burger Palace.

Skriv til Burger Palace

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: