Brdr. Price i Tivoli

Brdr. Price i Tivoli
Åbningstider:  Køkkenets åbningstider
Frokost: 12-14.30
Aften: 17-21.30

Priser: Hovedretter fra 185,- til 295,-
Menuer fra 395,-

Brdr. Price i Tivoli er de kendte Price-brødres restaurant i Tivoli, beliggende lige ved den smukke Glassal.

Teaterfamilien Price har historisk set haft et vist skæbnefællesskab med Tivoli og var blandt andet med til at etablere Pantomimeteatret. Flere af de forestillinger, man den dag i dag kan opleve, når påfuglen åbner sig, stammer tilbage fra Prices tid. 

Gastronomisk hviler den flotte og lyse restaurant på en dansk madkulturel baggrund, men brødrene har også ladet sig inspirere af det franske køkken. På sommerkortet er der for eksempel coq au vin, moules mariniéres, steak frites af ribeye eller filet af krogmodnet dansk kvæg fra Kildegaarden og klassisk helstegt rødspætte med masser af brunet smør. Du finder også altid tarteletter på kortet - bagt med rigeligt smør, selvfølgelig. 

På dessertsiden kan Brdr. Prices version af den sagnomspundne Rådhuspandekage indtages til lyden af rådhusklokker og med udsigt til Københavns Rådhus.

Til frokost serveres dansk smørrebrød - vel at mærke af den slags, hvor 'pynten' giver mening og kan spises. Brødrenes frokostklassikere som den elskede 'snapsemad' med kartoffel, ansjoser, mayonnaise og løg, klassisk tatar, hønsesalat med masser af bacon og klassisk rejemad med dildmayonnaise er alle fast inventar på frokostkortet. Desuden serveres der til frokost et lille udvalg af lune retter. 

Børnene har deres eget menukort med udvalgte retter fra de voksnes kort, som serveres i mindre portioner til børnevenlige priser. Restauranten har servering indendørs samt på terrassen ud mod søen, og kørestolsbrugere kan benytte lift til terrassen og toiletterne.

Selskaber er meget velkomne, dog skal menuen (min. 3 retter) forudbestilles ved 10 personer eller flere. Vær opmærksom på, at der kræves entré ved indgangen til Tivoli.  

Brdr. Price i Tivoli

Vesterbrogade 3
1630 København V

Profil: Brdr. Price i Tivoli

Åbningstider:
Køkkenets åbningstider
Frokost: 12-14.30
Aften: 17-21.30

Priser:
Hovedretter fra 185,- til 295,-
Menuer fra 395,-
Frokost fra 75,- til 225,-

array(1) { [2170]=> string(22) "SØNDAGSMIDDAG I TIVOLI" }

SØNDAGSMIDDAG I TIVOLI

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15295) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15295)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Brdr Price Aalborg
C.W. Obels Plads 16,

Brdr Price Herning
Torvet 3

Brdr. Price i Rosenborggade
Rosenborggade 15-17

Price's Diner
Vesterbrogade 3

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Brdr. Price i Tivoli

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Brdr. Price i Tivoli.

Skriv til Brdr. Price i Tivoli

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: