Brdr. Price Tivoli
Restaurant

Brdr. Price Tivoli

Vesterbrogade 3 | 1630 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Historiske lokale i glassalen 

2.

Flot terrasse 

3.

Privat fest og firmaarrengementer

Profil

Dansk og fransk inspireret restaurant i Tivoli

Pris
Frokost

75 - 225

Hovedret

185 - 295

Åbningstider
Følger Tivoli´s sæsoner - se hjemmesiden

Det siger gæsterne
4.1

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.7 3.7
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Brdr. Price Tivoli er de kendte Price-brødres restaurant i Tivoli, beliggende lige ved den smukke Glassal.

Teaterfamilien Price har historisk set haft et vist skæbnefællesskab med Tivoli og var blandt andet med til at etablere Pantomimeteatret. Flere af de forestillinger, man den dag i dag kan opleve, når påfuglen åbner sig, stammer tilbage fra Prices tid. 

Gastronomisk hviler den flotte og lyse restaurant på en dansk madkulturel baggrund, men brødrene har også ladet sig inspirere af det franske køkken. Du finder også altid tarteletter på kortet - bagt med rigeligt smør, selvfølgelig. 

På dessertsiden kan Brdr. Prices version af den sagnomspundne Rådhuspandekage indtages til lyden af rådhusklokker og med udsigt til Københavns Rådhus.

Til frokost serveres dansk smørrebrød - vel at mærke af den slags, hvor 'pynten' giver mening og kan spises. Brødrenes frokostklassikere som den elskede 'snapsemad' med kartoffel, ansjoser, mayonnaise og løg, klassisk tatar, hønsesalat med masser af bacon og klassisk rejemad med dildmayonnaise er alle fast inventar på frokostkortet. Desuden serveres der til frokost et lille udvalg af lune retter. 

Børnene har deres eget menukort med udvalgte retter fra de voksnes kort, som serveres i mindre portioner til børnevenlige priser. Restauranten har servering indendørs samt på terrassen ud mod søen, og kørestolsbrugere kan benytte lift til terrassen og toiletterne.

Selskaber er meget velkomne, dog skal menuen (min. 3 retter) forudbestilles ved 10 personer eller flere. Vær opmærksom på, at der kræves entré ved indgangen til Tivoli.  

Andre spisesteder