Brasserie Grand

Flot brasserie og cocktailbar på Hotel Grand
Åbningstider:  Mandag-lørdag: 17.30-22.00
Søndag: 12.00-15.00 Champagnebrunch
Priser: Hovedretter fra 125,- til 275,-

I centrum af Odense ligger First Hotel Grand, som huser én af Odense’ bedste restauranter Brasserie Grand. Brasseriet befinder sig i én af hotellets store sale, med højt til loftet og smukke lysekroner. Her er en ro og atmosfære der får én til at føle sig velkommen. Det er muligt at starte i den hyggeligt cocktailbar inden maden eller afslutte middagen i de bløde stole i omgivelser der minder om et gammelt slotsbibliotek.

Køkkenet på Brasserie Grand er inspireret af det sydeuropæiske køkken med et strejf af det danske. Menukortet er sammensat efter sæsonens råvarer og derfor varierer garnituren løbende. Start middagen med én af de mange lækre snacks fra menukortet, sammensæt tre til en forret eller fem til en hovedret. Her kan vælges mellem både frølår og gravad lammefilet og meget andet. Man vælger selv hvilke kartofler eller sauce man ønsker serveret til sin hovedret. Menukortet er nemt at overskue og der er kælet for hver eneste detalje i alle retter. 

Hvis man ønsker ekstra forkælelse, kan man starte middagen med østers og champagne eller tilkøbe Foie Gras til hovedretten.    

Hver søndag serveres der en overdådig champagnebrunch med små lækre frokostretter, både kolde og varme, alt er inklusiv i prisen også kaffe, juice og smoothie. 

book bord online

Det er muligt at holde bryllup, konfirmation eller andre festarrangementer i de smukke lokaler, der kan i alt være op til 300 spisende gæster på First Hotel Grand. Ønsker man som firma at holde sin konference her, er man kommet til det rigtige sted, her er både maden og omgivelserne perfekte.    

Brasserie Grand

Jernbanegade 18
5000 Odense C

Profil: Flot brasserie og cocktailbar på Hotel Grand

Åbningstider:
Mandag-lørdag: 17.30-22.00
Søndag: 12.00-15.00 Champagnebrunch

Priser:
Hovedretter fra 125,- til 275,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=13105) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=13105)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Brasserie Grand

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: