Bobo Food Studio og Hotel The Socialist
Restaurant

Bobo Food Studio og Hotel The Socialist

Bremerholm 6 | 1069 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Restaurant med gårdhave

2.

Bar Lounge og vinkælder

3.

Hotel og events

Profil

Restaurant Bar og Hotel overfor Magasin nær Kongens Nytorv

Pris
Frokost

85 - 285

Hovedret

140 - 375

Åbningstider

Alle dage: 07:00 - 24:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Overfor Magasin på Bremerholm ligger Hotel The Socialist med en sort moderne facade, som strækker sig på imponerende vis helt til toppen af bygningen. Indgangspartiet er af glas i sådan en højde, at man sagtens kan fornemme rummet indenfor, men det kræver at man går ind for at få oplevelsen til fulde.

Herinde gemmer sig en urban oase i en god blanding af det rå, stilfulde og bløde. Væggene er rå og kolde, baren metallisk, møblerne i varmt skandinavisk design og loungesofaerne bløde. 

Baren er det første man møder midt i det uendelig høje rum med udsigt til etagerne og bagvæggen elegant udsmykket og kig til køkkenet, som med professionel snilde forbereder de lækreste retter, af sæsonens lokale råvarer, til restaurantens gæster.

Til venstre for baren ligger a la carte restauranten Bobo Food Studio i varm og stilfuld skandinavisk design med lavt til loftet, som sikre en behagelig akustik, når det er tid til at nyde den gode mad og vine. På første salen med balkonudsigt til baren er dækket op til den store tastingmenu, som ofte starter i køkkenet med en lille starter, serveret af Køkkenchef Boris Buono (tidl. Michelin kok) akkompagneret med lidt historie. 

Hele sommeren er liv og glade dage i gårdhaven, som er en højtliggende terrasse mellem de høje bygninger, som minder om en ældre Københavnsk gårdhave med de gamle mure og vinduer, dog med moderne møbler, som viser at vi befinder os i 2021. Her arrangeres storskærm til nogle sportsbegivenheder og det har sin charme at kunne sidde udendørs med god service i lækre omgivelser.

Vinkælderen er moderne rustik og bruges flittigt til events, firmamøder, da den også har alle faciliteter nødvendigt for dette.


Andre spisesteder