Bistro Royal Malmø
Restaurant

Bistro Royal Malmø

Centralplan 1 | 21122 Malmø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

God mad

2.

Smukke lokaler

3.

Tæt på toget i Malmø

Profil

Spis i Den Kongelige Ventesal på Malmø Centralstation

Pris
Frokost

SEK 95 - 215

Hovedret

SEK 199 - 265

Åbningstider
Mandag -torsdag: kl. 10:00 - 22:00 Fredag - Lørdag: kl. 11:00 - 23:00 Søndag: kl. 13:00 - 20:00
Frokost

Alle dage: kl. 11:00 - 15:00

Den Kongelige Ventesal på Malmø Centralstation, danner rammen om en skøn restaurant. Alene de historiske stuer, med smukt udsmykkede lofter og vægge, er en helt unik oplevelse. Lysekroner, kandelabre med levende lys og små bordlamper, giver den hyggeligste belysning. Rokoko stuen som vender mod busholdepladsen, har bl.a. et historisk Rokoko spejl, historierne står skrevet i glas og ramme på væggen. 

Selvom restauranten emmer af kongelighed og der kan spises kongelige middage, er her god plads til dem, som bare gerne vil nyde en dejlig kop kaffe med en Croissant. Udenfor de gamle vinduer, er der masser af liv fra togene, som transporterer folk fra hele verden, ind og ud af den gamle Central station. Trods larm som findes på en travl station, er der fuldstændig ro inde i restauranten. En sand oase midt i et inferno af travlt rejseliv.

Køkkenet er inspireret af det franske samt middelhavsområdet. Her er skønne hovedretter med okse, and, fisk og lam, og til forret finder man bl.a. Bruschetta og Hummersuppe samt et dejligt dessertkort.

Frokosten starter kl. 11:00 til 15:00 og har altid en Plat Du Jour samt flere gode frokostretter at vælge iblandt. Også en Spaghetti Bolognaise.

Gå ikke glip af Isdesserterne, som i den grad er kælet for. Se hele Glace kortet.

Bistro Royal tager imod selskaber og laver meget gerne smukke bordopdækninger helt ned til 2 personer.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Bistro Royal Malmø

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Bistro Royal Malmø