Bistro Couloir
Restaurant

Bistro Couloir

Krimsvej 29 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Restaurant nær Amager Strandpark i rustikt, industrielt look.

Pris
Åbningstider
Alle dage:
Morgenmad: 07.00 – 10.00
Frokost: 11.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 21.30
Frokost

Alle dage: 11.00 – 16.00

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 3.0

3.0 anmeldelser

Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

I det nye hotel CPH STUDIO HOTEL – lige ved Amager Strandpark – ligger bistro Couloir. Bistroen er lillebror til den populære Cafe og Restaurant Couloir, som ligger nærved og vendt ud mod Øresund.

Bistroen er holdt i en simpel, rå, industriel stil. Her er bygningens ventilationsrør fritlagte og baren er minimalistisk indrettet med kun de allernødvendigste ting, som bliver langet over den smukke kobber bordplade, som løber hele vejen langs bistroens aflange bar.

Bistro Couloir er både for hotellets gæster, men også for de mange nye familier, som er flyttet ud i Amagers nye bydel nær strand og by.

Hver morgen – mellem 07-10 – er der brunch buffet i bistroen for 115 kroner inklusiv fri kaffe, juice og vand. Du kan også bestille en af Bistro Couloirs frisklavede lemonader (58 kroner) som giver en velsmagende og frisk start på dagen.

Til frokost findes både lettere og lidt fyldigere retter. Du kan for eksempel bestille sandwiches, salater eller bistroens burger, risotto eller en mættende quiche lorraine.

Aftenmenuen er lille, men består af få, veludvalgte retter. Her kan du blandt andet vælge mellem salat, bistroburger, en cremet risotto eller en rødspætte med nye kartofler, kapers, grillet citron, smørsauce og frisk dild på toppen.

Til maden er der naturligvis vin, både på flaske og på glas, samt et lille udvalg af øl; blandt andet Couloirs egne øl som fås både i pilsner eller classic-udgave.

 

Andre spisesteder