Bistro 1620
Restaurant

Bistro 1620

Vesterbrogade 55 A | 1620 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk inspireret køkken og smørrebrød

2.

Moderne bistro med stor udeservering

3.

Cocktail, vin, Champagne bar 

Profil

Moderne bistro med fransk inspireret køkken på Vesterbro torv

Pris
Frokost

80 - 140

Hovedret

145 - 185

Menu

185 - 295

Åbningstider

Tirsdag - lørdag: kl. 11 - 22
Søndag - mandag: Lukket

Det nyeste skud på stammen på Vesterbro Torv med stor udeservering, er en moderne bistro prydet af folkets kunstner Per Hillo, tallerkenerne anrettet med smagsfulde retter fra det fransk-dansk inspirerede køkken med lidt twist fra Vietnam og en velassorteret cocktail - vin - Champagne bar. 

Bistro 1620 en god blanding af en klassisk genkendelighed, men med nutidens farver, takket være det flotte energifyldte vægmaleri af Per Hillo. Dette blandet med den flotte elegante facade, de blå farvetoner og velour gardinerne, som adskiller restauranten og det intime private selskabslokale et par trin op. 

De smukke vinduespartier langs torvet rækker op til loftet og giver et stort vue til det gamle torv og disse kan åbnes helt op, så man stadig kan sidde inde og indsnuse duften af bylivet på lune sommeraftener, når mørket falder på.

Køkkenet er altid i udvikling med nye måder at sammensætte kendte klassikere på, dog primært med udgangspunkt i det dansk-fransk cuisine. Husets køkkenchef Thin har aner fra Vietnam - herfra kommer inspirationen til at lege med det klassiske og asiatiske. 

Terrassen er delt op, således at man kan sidde midt ude på torvet under parasollerne og få livet ind fra alle sider eller langs husmuren, hvor der er hyggeligt dækket op og med læmur til Torvet.

Andre spisesteder