Tisvilde Bio Bistro

Hyggelig restaurant i Tisvildeleje med god og ærlig bistromad.
Åbningstider:  Mandag – Tirsdag (lukket i vintersæsonen)
Onsdag – Søndag: 17.30 – 22.00

Køkkenet lukker kl. 21.00
Priser: Hovedretter fra 89,-

 

 

I Tisvilde, der om sommeren forvandles til et mekka for udflugtsglade københavnere, finder man den lille perle, Tisvilde Bio Bistro, der kulinarisk forkæler gæster året rundt.

Restauranten ligger i forlængelse af den hyggelige biograf, og er derfor et oplagt bud på mad før eller efter filmen. Men Bistroen er bestemt også et besøg værd i sig selv; film eller ej.

Indenfor emmer der af hygge, charme og en familiær atmosfære. Der er hvide duge og stearinlys på bordene, og så findes der små, uforstyrrede kroge, hvor man let – i sindet – forsvinder væk sammen med sin(e) medspiser(e).

Menukortet følger sæsonens udvalg, og derfor kan man være sikker på, at råvarerne er friske og i udgangspunktet lokale. Menukortet er bevidst ganske lille, og ud fra devisen om få, men ekstra velsmagende retter.

Efterårets menu byder blandt andet på forretter som krebs og jomfruhummersuppe, røget laks indbagt med krabbekød og skaldyr, fennikel og dild. Og til hovedret er valget mellem Dagens friske fangst, krondyr og braiseret kalv (med masser af efterårets svampe, gulerodspuré, knust kartoffel, danske blommer og en rødvinsglace) eller et voksent stykke steak af okse.

Tisvilde Bio Bistro serverer også husmandskost, en god, solid klassiker som kan spises i restauranten (135 kroner) eller bestilles som take away (95 kroner). Hver onsdag inviterer Bistroen til folkekøkken, hvor man for 75 kroner kan gå ombord i en traditionel dansk ret, som mormor lavede dem.

Vinkortet byder på lidt af hvert, men alle flasker er enten skønne alene eller går godt til sæsonens anretninger.

Når vejret tillader det, slår Tisvilde Bio Bistro parasollerne op, og så er der masser af plads til at nyde udendørsstemningen i Tisvilde. Her er masser af dejlige pladser blandt køkkenet egen urtehave. Og med sol og sommerstemning er det svært at bede om mere – bortset fra et glas perlende bobler eller en kold rosé.

Tisvilde Bio Bistro

Hovedgaden 38
3220 Tisvildeleje

Profil: Hyggelig restaurant i Tisvildeleje med god og ærlig bistromad.

Åbningstider:
Mandag – Tirsdag (lukket i vintersæsonen)
Onsdag – Søndag: 17.30 – 22.00

Køkkenet lukker kl. 21.00

Priser:
Hovedretter fra 89,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17325) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17325)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Bio Bistro

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: