Belis Kitchen

International restaurant på Frederiksberg
Åbningstider:  Køkkenet har åbent:

Mandag - Lørdag
kl. 17.00 - 22.00

ellers efter aftale!
Priser: Hovedretter fra 165,- til 265,-

Belis Kitchen ligger nu, hvor det tidligere Ristorante San Marco lå. Det er ejet af sammen italienske familie, hvor Belisario Zangrando for omtrent 30 år siden åbende restauranten. Nu er det de to sønner Marc og Michele, der står for den daglige drift af restauranten. De ønskede at give stedet en fornyelse, så det var tidssvarende Det er resulteret i en meget smuk renoveret restaurant, som er udført i samarbejde med indretningsfirmaet Stilart i Hørsholm. Farverne er æstetiske og afdæmpende, lamperne svæver som letter balloner i luften og de tunge egetræsborde giver lokalerne den helt rigtige autentiske hyggelige stemning.

Der er ikke lagt vægt på et bestemt geografisk sted i indretningen, da det skal afspejle menukortet, der er blevet internationalt  - og har taget alt det bedste med sig fra forskellige især spanske, italienske og nordiske regioner. Som altid står familien for at servere mad baseret på udelukkende gode råvarer. Der er en a la carte menu med f.eks. entrecote, pigvar og hjemmelavet pasta med sorte trøfler. Derudover er der som noget nyt udvilket både 3 retters menuer og 5 retters menuer, der kører samme koncept og priser som Madklubben. Derfor vil Belis Kitchen være et oplagt alternativ til Madklubben.

Restauranten ligger lige over for Falkonersalen og tæt på Falkoner Biograf. Desuden er det et dejligt sted at starte en teateraften. Selskaber er også velkomne. Kontakt venligst restauranten for yderligere information.

 

Belis Kitchen

Falkoner Allé 10
2000 Frederiksberg

Profil: International restaurant på Frederiksberg

Åbningstider:
Køkkenet har åbent:

Mandag - Lørdag
kl. 17.00 - 22.00

ellers efter aftale!

Priser:
Hovedretter fra 165,- til 265,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6422) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6422)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Belis Bar
Smallegade 1, 2000 Frederiksberg

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Belis Kitchen

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Belis Kitchen.

Skriv til Belis Kitchen

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: