Basso Aarhus
Restaurant

Basso Aarhus

Skolegade 21 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Social Dining

2.

Italiensk madoplevelse

3.

Nordisk twist

Profil

Casual Social Dining: Smag på Italien i Skolegade

Pris
Åbningstider

Køkkenet:
Søndag - Mandag: 17-20
Tirsdag - Torsdag: 17-21
Fredag - Lørdag: 17-22

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Basso Aarhus er en ny, italiensk restaurantoplevelse i Skolegade, hvor gæsterne bliver taget med på en længere smagsrejse. Her får du nemlig mulighed for at smage mange forskellige retter og få flere forskellige indtryk under én samlet middag. Et moderne og nordisk twist på italienske retter blandet med en casual og intim atmosfære er temaet for denne nye perle i Skolegade.

Menuen hos Basso Aarhus består af simple og enkle retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet, så man som gæst har mulighed for at prøve noget forskelligt og få flere forskellige unikke smagsoplevelser - et koncept som restauranten kalder for ”Casual Social Dining”. Hos Basso Aarhus er den fuldendte madoplevelse givet ved dét, at være sammen om noget, og restauranten præsenterer således en Tasting Menu, der består af 10 eller 13 serveringer, som man kan nyde sammen ved bordet. Menuen skifter efter sæson, men vil altid være stærkt inspireret af det italienske køkken – dog med et nordisk twist Også restaurantens cocktailkort har afsæt i Italien, og med brugen af italienske produkter vil der blive serveret klassikere i nye, skarpe og spændende kombinationer med noget for enhver smag.

Basso Aarhus har til huse i de nyrenoverede lokaler på Skolegade 21, som de har overtaget efter søsterrestaurant KöD Aarhus. Lokalerne er overraskende, forfriskende og stilrene, og interiøret afspejler den intimitet og uformelle stemning, man som familie eller gode venner deler, når man nyder en god madoplevelse sammen.

Velkommen til Social Dining hos Basso Aarhus, hvor den fuldendte madoplevelse er givet ved dét at være sammen om noget!

Andre spisesteder