Bar'Vin
Restaurant

Bar'Vin

Skindergade 3 | 1159 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Vin og mange på glas

2.

Restaurant 

3.

Private Dining

Profil

Bistro og vinbar i indre København

Pris
Hovedret

175 - 295

Menu

295 - 450

Åbningstider
Mandag-onsdag: 11-23
Torsdag-lørdag: 11-24
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Her det vinen, der er omdrejningspunkt, og selv om der er tale om en vinbar, så er det nok en underdrivelse, for Bar’ Vin er i høj grad også et dejligt spisested.

Både vin og råvarer er nøje udvalgt efter kvalitet. Meget er biodynamisk og økologisk, men stilen på Bar’ Vin er underspillet, så der bliver ikke brugt tid på lange forklaringer på hvor alting kommer fra. Fokus er på afslappethed og nydelse – uden en masse dikkedarer. Men man kan roligt stole på, at folkene bag har brugt meget tid på at udvælge det bedste – om det så er kaffe, brød, olivenolie, ost eller vin.

Denne umage med at udvælge kan du virkelig smage. Ikke mindst pga. de dygtige kokke i køkkenet, der har baggrund fra steder som, Formel B, Noma, MR og 1. th. Det er dog ikke gourmetmad som sådan, men en mere rustik stil med delefade og gryder på bordet med simreretter. Bar’ Vins signaturret er velhængt og velstegt côte de boeuf, og ellers er der retter som osso buco, dagens fisk, muslinger, charcuteri og ost på kortet. Til frokost finder  du også småretter som byens bedste brandade, foie gras og tatar.

Om du vil tage en lille hapser eller give den gas med flere retter og masser af vin er sådan set op til dig. Under alle omstændigheder er den lille restaurant fuld af liv og glade dage, både til frokost og aften.

Vinene kan i øvrigt købes med hjem til ca. det halve af prisen i restauranten. 

Andre spisesteder