Bistro og vinbar i indre København
Åbningstider:  Mandag-onsdag: 11-23
Torsdag-lørdag: 11-24
Priser: Hovedretter fra 175,- til 295,-
Menuer fra 295,- til 450,-

Her det vinen, der er omdrejningspunkt, og selv om der er tale om en vinbar, så er det nok en underdrivelse, for Bar’ Vin er i høj grad også et dejligt spisested.

Både vin og råvarer er nøje udvalgt efter kvalitet. Meget er biodynamisk og økologisk, men stilen på Bar’ Vin er underspillet, så der bliver ikke brugt tid på lange forklaringer på hvor alting kommer fra. Fokus er på afslappethed og nydelse – uden en masse dikkedarer. Men man kan roligt stole på, at folkene bag har brugt meget tid på at udvælge det bedste – om det så er kaffe, brød, olivenolie, ost eller vin.

Denne umage med at udvælge kan du virkelig smage. Ikke mindst pga. de dygtige kokke i køkkenet, der har baggrund fra steder som, Formel B, Noma, MR og 1. th. Det er dog ikke gourmetmad som sådan, men en mere rustik stil med delefade og gryder på bordet med simreretter. Bar’ Vins signaturret er velhængt og velstegt côte de boeuf, og ellers er der retter som osso buco, dagens fisk, muslinger, charcuteri og ost på kortet. Til frokost finder  du også småretter som byens bedste brandade, foie gras og tatar.

Om du vil tage en lille hapser eller give den gas med flere retter og masser af vin er sådan set op til dig. Under alle omstændigheder er den lille restaurant fuld af liv og glade dage, både til frokost og aften.

Vinene kan i øvrigt købes med hjem til ca. det halve af prisen i restauranten. 

Bar'Vin

Skindergade 3
1159 København K

Profil: Bistro og vinbar i indre København

Åbningstider:
Mandag-onsdag: 11-23
Torsdag-lørdag: 11-24

Priser:
Hovedretter fra 175,- til 295,-
Menuer fra 295,- til 450,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6470) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6470)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Bar'Vin

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Bar'Vin.

Skriv til Bar'Vin

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: