Barshu
Restaurant

Barshu

Amagerbrogade 4 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Kinesisk a la carte restaurant

2.

Sichuan specialiteter

3.

Kantonesisk

Profil

Autentisk kinesisk restaurant med speciale i Sichuan-køkkenet

Pris
Hovedret

69 - 239

Menu

356 (2pers) - 832 (4pers)

Åbningstider
Alle dage: 12:00-22:00

 

Barshu er en kinesisk restaurant med en god placering lige hvor Amagerbrogade begynder.

Ejerne er fra den bjergrige Sichuan-provins, som er kendt for sin stærkt krydrede mad med masser af chili og aromatisk sichuanpeber. På det store menukort finder du derfor et stort udvalg af egnsretter fra netop denne provins. Er du ikke til stærk mad, er der dog også masser af muligheder for kantonesiske retter fra det sydlige Kina, hvor det klassiske sursøde kinesiske køkken hører hjemme.

Priserne er særdeles rimelige, og du kan få både stegte ris og nudler, helstegte fisk, lammeretter og masser af svinekødsretter som for eksempel 'Maos livret' med braiseret og stegt svinebryst (det urøgede baconstykke) og masser af grøntsager. Der er også adskillige vegetarretter, for eksempel specialiteten braiserede auberginer.  

Udover specialet i det kinesiske køkken, fungerer Barshu også som en kaffe-takeaway, hvor du kan få alle former for koffein på din vej ind mod byen.

Den store restaurant er velegnet til både uformelle familiemiddage eller større sammenkomster. Barshu leverer også meget gerne kinesisk mad ud af huset. Ring til restauranten for at høre nærmere.


Andre spisesteder