Bistro Avenue

Bistro Avenue

Axeltorv 8 | 1609
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Bistro på Axeltorv

Pris
Frokost

65 - 185

Hovedret

159 - 345

Åbningstider

Mandag-fredag: 09:00-22:00
Lørdag-søndag: 10:00-22:00

Frokost

Mandag-fredag: 11:30-16:30
Weekendbrunch: 10:00-15:00

Bistro Avenue frister med en supercentral placering på Axeltorv lige over for Palads Bio.

I de varme måneder er der mulighed for at nyde mad og drikke ved den store udeservering. En meget populær mulighed, når solen står højt over Axeltorv om sommeren.  

Indenfor byder det flotte, nye restaurantlokale velkommen med en veludstyret bar, som er oplagt til en hurtig kop kaffe eller en sjus efter fyraften.

Bistro Avenue er hyggeligt udsmykket med vintage-plakatkunst fra Frankrig og Italien, og gæsterne sidder godt på franske caféstole eller i de læderbeklædte sofaer. Der kan også kigges ind i det åbne køkken, hvor de rustikke pizzaer bages på traditionel vis i den brændefyrede stenovn. Du kan tilmed få en pizza lavet på glutenfrit mel - og pizzaen tilbydes også som take-away.    

Bistro Avenue har åbent hele dagen, og du kan derfor starte dagen med økologisk morgenmad og kaffe fra klokken 9.30. Restauranten favner bredt, og til frokost tilbydes der både et godt udvalg af klassisk højtbelagt smørrebrød, mens der også er mulighed for en dampende varm pizza, franske bistroklassikere som steak frites med béarnaise eller et confiteret andelår. Du kan også bare holde det simpelt og spise en god burger, fish & chips eller dagens pastaret. Bortset fra smørrebrødet, går alle disse retter også igen på aftenmenuen.   

I weekenden åbner Bistro Avenue for en righoldig brunchbuffet med mange økologiske produkter og danske sæsonråvarer. Du kan spise og drikke alt det, du har lyst til for 225 kr. per person, inklusiv espressobaserede kaffer og juice.   

Bestil bord på Bistro Avenue

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Bistro Avenue