Atami sushi Odense
Restaurant

Atami sushi Odense

Kongensgade 74 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Sushi ad libitum

2.

Stilfuld restaurant

3.

Take away

Profil

Moderne sushi restaurant med ad libitum i hjertet af Odense

Pris
Frokost

179 -

Hovedret

199 - 229

Åbningstider

Søndag - torsdag: 12 - 21:30
Fredag - lørdag: 12 - 22:00

Frokost

Alle dage: 12 - 16

Forenden af Kongensgade med masser af butiksliv ligger denne stilfulde sushi restaurant Atami. Her kan man spise sig mæt i alle sine yndlings sushi stykker, sticks og forretter. 

Atami åbnede i Kolding og Vejle, hvor de tydeligvis har ramt et sushikoncept som gæsterne er rigtig glade for. Herefter startede Atami op i Billund, Odense og Fredericia. 

Konceptet er enkelt og nemt for gæsterne, for når man har fået sit bord og bestilt sine drikkevarer, er der god tid til at granske det elektroniske menukort med fotos, hvor man klikker på de forretter, sushi og sticks man har lyst til. Og bestil gerne lidt ad gangen, så kommer serveringspersonalet med frisklavet mad løbende, som det bestilles.

Restauranten er stilfuld indrettet med moderne design møbler, flotte rundeborde i fugleklokker, som giver lidt privathed, selvom man sidder midt i restauranten. 

Vil man have maden med hjem, bliver det pænt pakket og lagt i en brugbar taske med hank.

Sushi ad libitum bestiller man fra et kort, med masser af populære sushi stykker, som først tilberedes ved bestilling og derefter serveres ved bordet. Dette er for at sikre friskheden og at risen har den rette konsistens.

Priser for sushi ad libitum efter kl. 16:00:

mandag-torsdag kr. 219,- fredag-søndag samt helligdage kr. 249,-

Priser for sushi ad libitum før kl. 16:00:

mandag-torsdag kr. 179,- fredag-søndag samt helligdage kr. 189,-

Sushi a la carte byder på flere sushi specialiteter og menuer, heriblandt også med and. Lækre spyd, rispapir, Gunkan og varme retter.

På buffeten er der forskellige desserter, is og tilbehør.

Andre spisesteder