Smørrebrød i Jylland 2018

12/1 2018

 

Vi elsker Smørrebrød og især når det er baseret på godt håndværk og lækre råvarer!

Spiseliv giver Jer 4 restauranter i Jylland, som virkelig leverer fantastisk Smørrebrød og man derfor altid har lyst til at vende tilbage til.

Vestergade 51 - Aarhus

Vestergade 51 - Aarhus

De smukke gamle stuer med fritlæggende bjælker og højt til loftet, er flot møbleret i komfortabelt skandinavisk design, og det åbne køkken, bringer maden helt tæt på. Restauranten ligger i det ældre Aarhus kvarter, tæt på gågaderne med masser af butikker og historiske bygninger. Er man til moderne smørrebrød til frokost eller dansk brasserie om aftenen, er dette absolut stedet at tage hen.

Til frokost serveres moderne smørrebrød, hvor alt er lavet fra bunden og lagt på hjemmebagt brød. Vestergade 51 byder på 30 forskellige smørrebrød, som alle er unikke i smag og anretning.

Vestergade 51s profil på Spiseliv »

Bistroteket - Randers

Bistroteket - Randers

Det er en varm og hyggelig stemning, der møder én, når man træder ind på Bistroteket i Rosengade i hjertet af Randers. Her bliver man budt velkommen af Johanne og Peter. Restauranten er indrettet med et gennemgående tema af kobber, som spiller perfekt sammen, med de ældre læderbetrukne træstole og hvide vægge.

På frokost menuen finder man moderne dansk smørrebrød, Læsø tarteletten og Moules mm. Alle retter er lavet helt fra bunden og man kan følge med fra restaurantens åbne køkken, hvor duftene breder sig i restauranten.

Bistrotekets profil på Spiseliv »

Remouladen - Vejle

Remouladen - Vejle

På Restaurant Remouladen i Vejle møder du det danske køkken fra sin bedste side. Her får du kvalitets råvarer og alt er lavet fra bunden, lige fra rødbederne, til brødet.

Til frokost er der fokus på de traditionelle frokostretter og en perlerække af moderne Smørrebrød.

Remouladens profil på Spiseliv »

Restaurant Valdemar - Kolding

Restaurant Valdemar - Kolding

I Koldings gamle kvarter med snoede veje og brostensbelagte gader ligger denne hyggelige danske restaurant. Terrassen er integreret med huset og giver derfor læ, således man det meste af året kan følge bylivet alt imens frokosten, kaffen eller middagen nydes udendørs.

Frokosten byder blandt andet på Smørrebrød, med lækkert hjemmelavet pålæg på hjemmebagt rugbrød til yderst fair priser. Derudover, en god variation af danske frokost klassikere som Pariserbøf og Stjerneskud samt en lækker salat og burger.

Restaurant Valdemars profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.