Den 12. september åbnede restauratør Kenn Husted op for vinbaren Antidote, hvor den tidligere Café Lyst lå i Jægersborggade tæt op ad Nørrebroparken. Gaden, der i løbet af den seneste årrække har ændret sig radikalt i opgøret med sit rocker-ry, og har formået at indrette sig som det nye ”Berliner-kvarter”, der tæller restauranter som Relæ, Manfreds og Grød, foruden forretninger som Karamelleriet, Meyers Bageri, the Coffee Collective, Ro Chokolade m.m. med design- og retrobutikker ind i mellem som perler på snor.
 
Kig efter det grønne kors
Men hvor godtfolk er, kommer jo godtfolk til. Nu får gaden nemlig ny vinbar, kun to husnumre væk fra den allerede eksisterende Terroristen Vinbar. Kenn Husteds nye vinbar hedder Antidote, som er det engelske ord for ”modgift”. Navnet er inspireret af en vinbar i Montpellier, og vinbarens logo og indretning udspringer blandt andet af inspirationen fra et gammel, fransk apotekerskilt (”pharmacie”) med det velkendte, grønne kors, som Husted selv har fundet på en af sine researchudflugter på franske loppemarkeder.
 
Amerikansk comfort food
Har du brug for en ”antidote” til hverdagens trummerum, er vinbaren tænkt som et afslappet sted, hvor der foruden vin, naturligvis, er fokus på god service og casual comfort food kreeret af to kokke fra hhv. Los Angeles og Michigan. De amerikansk inspirerede retter kombineres med restauratørens egen populære, kendte køkkenstil, der også henter input fra Spanien, Frankrig og Marokko. Prislejet kommer til at lægge på en morgenmad fra 20-65 kr., frokost fra 60-135 kr. og om aftenen en dagens ret fra 135 kr.
 
På Antidote er der plads til ca. 50 gæster båden indenfor og udendørs, og stedet har åbent alle dage.