L'Anfora
Restaurant

L'Anfora

Gothersgade 93 | 1123 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk køkken

2.

Kongens Have

3.

Lys og sommerlig restaurant

Profil

Italiensk restaurant ved Kongens Have

Pris
Hovedret

99 - 300

Menu

295 -

Åbningstider
Mandag-torsdag: 12-23
Fredag-lørdag: 12-24
Søndag: 16-23


Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

L'Anfora er beliggende ved Kongens Have i København. Restauranten laver autentisk italiensk mad, hvor der er fokus på de gode råvarer, et solidt håndværk og det klassiske italienske køkken. Der er både a la carte retter samt en buffet, der er meget populær. Buffeten indeholder et hav af lækre italienske retter både velkendte samt specialiteter. Den serveres hver mandag til torsdag aften for den meget kundevenlige priser. 

Buffeten kan desuden bestilles ud af huset. 

Hvis du ønsker a la carte er der adskillige lækre italienske specialiteter på menukortet. Kokken anbefaler desuden tre forskellige 3-retters menuer.

L'Anfora har fornylig renoveret lokalerne, hvilket har givet stedet et nyt og lækkert look. Sort, hvide fotos pryder de cremefarvede vægge og de bløde lædermøbler er indbydende. Borderne er dækket i en enkel og smuk stil. Og så er hele restauranten meget ren - det signalerer både respekt for faget og kunderne.

Restauranten tilbyder mad ud af huset - både a'la carte og vores store buffet. Store som små selskaber er desuden hjertelig velkommen. 

Andre spisesteder