Rib House Helsingør
Restaurant

Rib House Helsingør

Stengade 39 | 3000 Helsingør
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Bøf bearnaise og salatbar

2.

Centralt i Helsingør

3.

Hyggeligt steak house

Profil

Hyggeligt steakhouse for hele familien.

Pris
Hovedret

125 - 299

Menu

209 - 209

Åbningstider
Søndag - torsdag kl. 11:00 - 22:00
Fredag - lørdag: kl. 11:00 - 23:00
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

I den travle og stemningsfulde Stengade i Helsingør ligger Rib House i to rustikt indrettede etager, med en tilhørende skøn gårdhave og stor terrasse foran restauranten. Her bliver man mødt af et smilende og servicemindet personale, også selv om her er travlt.

Rib House er et moderne steakhouse, som specialiserer sig i saftige spareribs, burgere og store steaks, som er tilberedt på grill.

Menukortet rummer et stort udvalg af forskellige kødudskæringer fra både okse, svin og kalv, og der er også mulighed for en grillet laksesteak, hvis humøret er til fisk. På Rib House finder du en stor salatbar, som kan tilkøbes til hovedretten, ligesom der tilbydes mange forskellige tilberedninger af kartofler og et udvalg af saucer, som spænder fra bearnaisesauce til champignonsauce.

Der er ligeledes et fornuftigt udvalg af kraftige rødvine til de store steaks, og de fås tilmed til ganske rimelige priser.

Børnene vil glæde sig over muligheden for fri softice fra maskinen, som indtager en central plads i lokalet, hvorfra den frister med masser af sjove toppings. 

Man sidder komfortabelt i de røde læderbåse i det hyggelige, gamle bindingsværkshus, som emmer af stemning.

Rib House er et stort sted, som byder på rigtig gode muligheder for både mindre og større selskaber. Ring på 49 200 300 for at få et tilbud på et selskab.

Andre spisesteder