Rib House Helsingør

Hyggeligt steakhouse for hele familien.
Åbningstider:  Søndag - torsdag kl. 11:00 - 22:00
Fredag - lørdag: kl. 11:00 - 23:00
Priser: Hovedretter fra 125,- til 299,-
Menuer fra 209,- til 209,-

I den travle og stemningsfulde Stengade i Helsingør ligger Rib House i to rustikt indrettede etager, med en tilhørende skøn gårdhave og stor terrasse foran restauranten. Her bliver man mødt af et smilende og servicemindet personale, også selv om her er travlt.

Rib House er et moderne steakhouse, som specialiserer sig i saftige spareribs, burgere og store steaks, som er tilberedt på grill.

Menukortet rummer et stort udvalg af forskellige kødudskæringer fra både okse, svin og kalv, og der er også mulighed for en grillet laksesteak, hvis humøret er til fisk. På Rib House finder du en stor salatbar, som kan tilkøbes til hovedretten, ligesom der tilbydes mange forskellige tilberedninger af kartofler og et udvalg af saucer, som spænder fra bearnaisesauce til champignonsauce.

Der er ligeledes et fornuftigt udvalg af kraftige rødvine til de store steaks, og de fås tilmed til ganske rimelige priser.

Børnene vil glæde sig over muligheden for fri softice fra maskinen, som indtager en central plads i lokalet, hvorfra den frister med masser af sjove toppings. 

Man sidder komfortabelt i de røde læderbåse i det hyggelige, gamle bindingsværkshus, som emmer af stemning.

Rib House er et stort sted, som byder på rigtig gode muligheder for både mindre og større selskaber. Ring på 49 200 300 for at få et tilbud på et selskab.

Rib House Helsingør

Stengade 39
3000 Helsingør

Profil: Hyggeligt steakhouse for hele familien.

Åbningstider:
Søndag - torsdag kl. 11:00 - 22:00
Fredag - lørdag: kl. 11:00 - 23:00

Priser:
Hovedretter fra 125,- til 299,-
Menuer fra 209,- til 209,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15674) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15674)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Rib House Bagsværd
Bagsværd Hovedgade 130

Rib House Hillerød
Slotsgade 52

Rib House Køge
Havnen 27

Rib House Roskilde
Djalmar Lunds Gård 8

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Rib House Helsingør

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: