Cafe Quedens Gaard

Cafe Quedens Gaard

Overdammen 10 | 6760
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Hyggelig cafe i den historiske købmandsgård i Ribe.

Pris
Frokost

69 - 149

Hovedret

139 - 155

Menu

219 - 289

Åbningstider

Mandag-onsdag: 10.00-18.00
Torsdag-fredag: 10.00-21.00
Lørdag: 9.30-21.00
Søndag: 10.00-18.00

Midt i middelalderbyen Ribe ligger Cafe Quedens Gaard i den gamle købmandsgård tæt på Ribe Domkirke. Der har siden middelalderen været drevet forretning i huset, der er opkaldt efter slægten Quedens som havde manufakturhandel i bygningerne. Her har tidligere været museum, men stedet fungerer nu som cafe, krambod og kulturhus med mange forskellige kulturaktiviteter.

Der serveres traditionel cafemad, man kan bestille nachos, en burger eller man kan lade sig friste af dagens tilbud på tavlen. Man kan også nyde en fiskeanretning med frisk laksetatar eller en lækker tapastallerken. Al maden hos Cafe Quedens Gaard er hjemmelavet.

Cafeen holder aftenåbent torsdag, fredag og lørdag. Menuen skifter fra uge til uge, og den kan ses på cafeens egen hjemmeside.

Det er muligt at leje de historiske lokaler til en fødselsdag, en barnedåb eller lignende. Det er ligeledes muligt at nyde en aperitif i den smukke baghave, som ligger op ad åen, inden man sætter sig til bords.

Der er løbende arrangementer omkring Quedens Gaard, som er et aktivt kulturhus. Her kan blandt andet nævnes Kulturnat, musikarrangementer med bl.a. Niels Hausgaard, Valentinsaften og Påskefrokost.

Når man tager et kig på menukortet bliver det tydeligt at Quedens Gaard støtter kulturen i Ribe. Man kan bestille en Museum & Brunch, her får man, udover en skøn brunch på cafeen, et adgangskort til Ribe Kunstmuseum samme dag. Eller man kan vælge Museum & Tapas, som giver adgang til Museet Ribes Vikinger. 

 

Bestil bord på Cafe Quedens Gaard

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Quedens Gaard