Omakase Sushi

Sushi take away på Vesterbro
Åbningstider:  Mandag - fredag: 11-21
Lørdag: 12-21
Søndag: 15-21

Omakase Sushi ligger i den ende af Vesterbrogade, der vender mod Zoologisk Have, lige over for gourmetrestauranten formel B.

Der er enkelte pladser i det lille, hyggelige lokale, og man er velkommen til at slå sig ned og spise sin sushi på stedet, men de fleste vælger at tage den med eller få den leveret.

Omakase var finalister ved sushi verdensmesterskaberne i 2007, og sushiens kvalitet er da også helt i top. På menuen finder man et stort udvalg af menuer, sashimi, nigiri, gunkan, futomaki, inside-out, hosomaki og dynamite ruller plus forskellige salater og sticks.

Drikkevarekortet byder på Bottle Green sodavand, Firefly, japansk øl, saké, vin og champagne.

Alt på kortet kan bestilles og leveres til døren så langt væk som til Klampenborg via Superbring til bare 29 kroner. Der er særlige rabatter til studerende i hverdagene, og hver mandag er der 15% rabat til alle.

Omakase Sushi har specialiseret sig i selskaber og har en specialbygget sushibar, som kan stilles op hvor som helst på ganske kort tid. På den måde kan man få et helt, fuldt udrustet suhikøkken komplet med kokke, ris og rå fisk til sin fest. Desuden kan Omakase stå for sushiundervisning til fx polterabender og firmafester.

Omakase Sushi

Vesterbrogade 171
1800 Frederiksberg C

Profil: Sushi take away på Vesterbro

Åbningstider:
Mandag - fredag: 11-21
Lørdag: 12-21
Søndag: 15-21

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6718) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6718)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Omakase Sushi

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: