Nyhavnskroen

Klassisk dansk restaurant i Nyhavn
Åbningstider:  Alle dage: 10-23
Priser: Hovedretter fra 175,- til 240,-

Den lille og hyggelige restaurant Nyhavnskroen ligger på hjørnet for enden af Nyhavn på hjørnet af Toldbodgade. Indretningen med de rå bjælker og ternede duge tegner et billed af en helt klassisk dansk restaurant.

Med sin placering i Nyhavn er der hele sommeren fyldt op ved alle borde i udeserveringen hvor man kan nyde det hektiske og fantastiske liv som præger Nyhavn.  

Menukortet er dansk og byder på et væld af frokost og aftenretter, fx. smørrebrød, tatar, burgere men også varme retter som stjerneskud og pariserbøf. Aftenkortet er lidt mere hen af bøfhus, hvor hovedretterne består af forskellige bøfudskæringer, som fx. dansk oksefillet, ribeye og t-bone, til alle retter tilvælges kartofler og saucer. Aftenkortet er ligeledes omfattende så der vil være nok for enhver smag.

 

Vinkortet er blandet men byder på både biodynamiske og økologiske vine, primært fra Sydeuropa.

Nyhavnskroen

Nyhavn 47
1051 København K

Profil: Klassisk dansk restaurant i Nyhavn

Åbningstider:
Alle dage: 10-23

Priser:
Hovedretter fra 175,- til 240,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15347) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15347)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Nyhavnskroen

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: