l'Altro Antiristorante

l'Altro Antiristorante

Torvegade 62 | 1400
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.5

powered by

Profil

Michelin-anbefalet italiensk restaurant på Christianshavn

Pris
Menu

430 -

Åbningstider
Mandag-torsdag: 18:00–24:00
Fredag-lørdag: 17:30-24:00

Køkkenet lukker kl. 22

Antiristorante L'Altro er en uprætentiøs italiensk restaurant med fokus på enkle tilberedninger med stor velsmag.

Restauranten importerer selv alle råvarer direkte fra Italien, hvor de har tætte bånd med de folk, der finder trøflerne, dyrker druerne og fremstiller håndværksostene.

På L'Altro handler det mest om at finde de allerbedste italienske råvarer, der kan opdrives og derefter behandle dem nænsomt, således at der er rene linjer i smagene hele vejen fra jord til bord. Det har de også opdaget hos Michelinguiden, hvor l'Altro er blevet tildelt en såkaldt 'Bib Gourmand' for den fornuftige sammenhæng mellem pris og kvalitet. 

Restauranten var i mange år ejet af Elvio Milleri, som står bag blandt andet den italienske michelinrestaurant Era Ora. I slutningen af 2016 overdrog han ejerskabet af restauranten til to trofaste medarbejdere, Valerio Marandola og kokken Marcello Rosato, som har stået bag gryderne i de seneste syv år. 

Konceptet er derfor det samme, som det altid har været. God mad af gode råvarer til fornuftige priser. L'Altro kalder sig stolt en 'antiristorante' - italiensk for det at spise hjemme. Netop sådan skal det føles at spise her. Som hos en italiensk familie - med en utrolig dygtig 'mama' i køkkenet.

Derfor slipper man også for at vælge. Her er nemlig én menu, og den består altid af stuzzichini - italienske snacks, antipasti, pasta, hovedret og dessert. 

Ligesom i Italien spiller vinen også en stor rolle på l'Altro. Elvio Milleri råder over en af landets største vinkældre med alt hvad der kan kravle og gå af italienske kvalitetsvine, og det er stadig herfra, druerne til menuen bliver hentet.

Der kan endda vælges forskellige vinmenuer til maden. 'Buono' - den gode, 'l'Ottimo' - den optimale, og 'Vintage', hvor der dykkes dybt i kælderen efter ældre årgange af italienske topvine.

Trænger du bare til en hurtig bid af l'Altro til få penge, tilbyder restauranten italiensk kvalitetstake-away via servicen GoTipster.

Restauranten er inddelt i to plan, og den store førstesal rummer plads til større selskaber på op til 50 personer. Her findes også restaurantens private dining room, hvor op til 11 personer kan muntre sig i fred og ro på italiensk manér.

 

 

 

 

  

Bestil bord på l'Altro Antiristorante

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra l'Altro Antiristorante