Yeah Sushi
Restaurant

Yeah Sushi

Blindestræde 2 | 4300
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Sushirestaurant og take away nær gågaden i Holbæk

Pris
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag-Lørdag: 11.30-21
Søndag: 14-21
Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Yeah Sushi i Blindestræde mellem havnen og gågaden i Holbæk er byens eneste sushibutik udelukkende dedikeret til de delikate, japanske ruller.

Folkene bag er erfarne sushikokke, og indehaveren, Han Jie, har arbejdet på gode sushirestauranter som Sushi Kappo og Sushi Saiko i København, og det er blandt andet derfra, inspirationen til menuen, som byder på innovativ sushi i alle smagsvariationer, er hentet.

Sushien laves frisk på bestilling, og på menuen findes et stort udvalg af nigiri, sashimi og makiruller med rå fisk, men der er også mange varianter med tilberedt fisk, æg, grøntsager, rejer og grillet kylling. Man kan desuden få sticks med fisk, reje, kylling eller oksekød.

De fleste tager sushien med, men man kan også spise i restauranten, hvor der er pladser rundt om baren med frit udsyn til sushikokkens arbejde. Der er desuden otte pladser på et lille repos i lokalet, hvor man på japansk vis kan sidde på gulvet og spise sin sushi - men man skal huske at tage skoene af.

Yeah Sushi leverer også sushi ud af huset til selskaber, og hvis man ønsker det, kan sushikokken tage med og lære gæsterne, hvordan sushien laves.

Andre spisesteder

Bestil bord på Yeah Sushi

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Yeah Sushi