Asiatiske fusionsmad · Thai-restaurant · Takeaway-restaurant
Åbningstider:  Alle dage 11-22
Priser: Hovedretter fra 50,- til 169,-

WOOWOK byder dig på en kulinarisk asiatisk oplevelse. Alle retter er fremstillet med kærlighed af gode råvarer med fokus på økologi - og et dygtigt team, der arbejder hårdt og dedikeret i køkkenet. Både service og madoplevelse går hånd i hånd, og tjenerne tager godt imod gæsterne. Menuen er sammensat i samarbejde med Ali, der ejer WooWok, som gerne vil give gæsterne både et velkomponeret måltid og en sanselig oplevelse.

Restauranten har en dejlig atmosfære, der er holdt i gyldne, varme farver med elementer af skadinavisk design. Restauranten har 28 siddepladser, men vil du hellere nyde WooWoks kreationer hjemme, er der også mulighed for take-away, der findes som et seperat lokale ved siden af.

Du kan bestille mad til store som små selskaber. Der er også plads til at afholde selslaber i restauranten, husk at bestille bord og tage en snak med ejeren om den menu du ønsker.

 

WooWok

Nordre Fasanvej 267
2200 København N

Profil: Asiatiske fusionsmad · Thai-restaurant · Takeaway-restaurant

Åbningstider:
Alle dage 11-22

Priser:
Hovedretter fra 50,- til 169,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4900) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4900)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på WooWok

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra WooWok.

Skriv til WooWok

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: