Wokbaren Halmtorvet

Autentisk thaimad i hippe omgivelser på Halmtorvet
Åbningstider:  Mandag til torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag og lørdag: 17.00-24.00
Søndag: 16.00-22.00
Priser: Hovedretter fra 85,- til 115,-
Menuer fra 295,- til 395,-

Wokbaren ligger på 'caféstriben' på Halmtorvet, lige ved rundkørslen. I kvarteret finder man Københavns største koncentration af gode thairestauranter, og blandt dem er Wokbaren nyeste skud på stammen. Stedet er hipt indrettet i sorte og orange farver og med bløde møbler, men trods de komfortable rammer, er prisniveauet på Wokbaren ganske billigt.

I køkkenet huserer en af den thailandske restaurantbranches grand old men, 'Bright', som har arbejdet på et utal af københavnske thairestauranter og oplært mange af byens andre thaikokke, siden han kom hertil for over 20 år siden. På menuen finder man autentiske thairetter tilpasset danske smagsløg, men med den thailandsk smagsintensitet bevaret. Udover det faste menukort kreerer Bright hver dag en række specials, som det er værd at holde øje med, og som skrives op på en lille tavle i restauranten. Desuden serveres med jævne mellemrum en 6-retters menu med lidt mere forfinede retter fra det thailandske gourmetkøkken. Alt er lavet fra bunden af friske råvarer fra kvarterets mange thaigrønthandlere.

Drikkevarekortet indeholder et stort udvalg af thailandske og kinesiske øl, en håndfuld vine, thailandske juicer, og på varme dage er det værd at spørge efter den sorte, thailandske iste. Wokbaren bringer også maden ud, hvis man hellere vil spise hjemme, og der er desuden mulighed for catering ud af huset til selskaber. Mindre selskaber på op til 40 personer kan huses i restauranten mod forudgående aftale.

Wokbaren Halmtorvet

Halmtorvet 10
1700 København V

Profil: Autentisk thaimad i hippe omgivelser på Halmtorvet

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag og lørdag: 17.00-24.00
Søndag: 16.00-22.00

Priser:
Hovedretter fra 85,- til 115,-
Menuer fra 295,- til 395,-

array(0) { }

God thaimad i København

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=7023) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=7023)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name
Torv   Thai  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Wokbaren Halmtorvet

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Wokbaren Halmtorvet.

Skriv til Wokbaren Halmtorvet

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: