Watami
Restaurant

Watami

Ermelundsvej 88 | 2820
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Japansk sushi-restaurant med høj kvalitet og alt hjemmelavet

Pris
Menu

- 208

Åbningstider
Alle dage: 15.00 – 23.00 (køkkenet lukker kl. 22.00)
Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Spiseliv logo
3.9

Spiseliv Rating 3.9

Hos Watami i Gentofte serverer unge Willum Ji Cheang Zhou knivskarp sushi, der både i råvareudvalget og tilberedning stræber mod det perfekte. Her er der ikke taget nogen genveje, alt er lavet fra bunden inklusiv de velsmagende tilhørende saucer, som virkelig pifter smagene op og rammer den helt rigtige balance.

At ramme den nøjagtige præcision indenfor den japanske sushi-kunstform kan tage årevis, men hos Watami har Willum og holdet virkelig lagt sig i selen for at springe køen over – og de talrige timer er givet rigtig godt ud. Niveauet er virkelig højt på Elmelundsvej i Gentofte.

De sarte smage og teksturer er justeret med den nøjsomhed og opmærksomhed, det kræves for konstant at forbedre sig.

Men hos Watami er det ikke kun de klassiske nigirier og shashimier, du kan bestille. Der er masser af andre forlystelser på kortet, eksempelvis en smuk tun-tartar med avocado og rå æggeblomme, som er spækket med umami og velsmag.

Hos Watami kan du både vælge at gå a la carte-vejen, men der findes også et yderst fornuftigt tilbud, hvor den nette pris af 208 kroner giver ret til ad libitum fra stort set hele menukortet.

Det er ikke kun Watamis saucer og dressinger, som Willum selv har piftet op med dashi, kombu eller miso –  han har også mikset forfriskende cocktails frem, som passer godt til stedets skønne retter.

Derudover er der et godt udvalg af sake, øl eller vine, så uanset hvad du måtte foretrække af kompagnon til de små japanske herligheder, så finder du det formentlig hos Watami.

Restauranten er indrettet med lette, brune træmøbler, som passer godt ind i det store, lyse rum, hvor japansk og nordisk stilistisk renhed tager sig godt ud.

Det er ikke noget stort under, at Watami er yderst populær – her er virkelig tænkt ned i selv de mindste detaljer – og derfor anbefales det også på det kraftigste at bestille bord i forvejen, hvis man vil nyde noget af det bedste sushi i og omkring København.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Watami

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Watami