Wabiwabi Islands Brygge

Wabiwabi Islands Brygge

Islands Brygge 81B | 2300
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Sushirestaurant med udendørs servering og selskabslokale

Pris
Hovedret

100 -

Menu

59 - 399

Åbningstider

Søndag-torsdag: 16-22
Fredag-lørdag: 16-23 (køkkenet lukker kl. 22)

Wabiwabi betyder ting der er smukke, friske og enkle, og sådan kan man med få ord beskrive maden på Wabiwabi. Køkkenet er japansk med moderne sushi fuld af smag og farver som specialitet. Ideen her er, at øjet gerne må udfordres i lige så høj grad som smagsløgene, og der sættes derfor en ære i at lave japansk mad, som med unikke finesser er lidt mere indbydende end det, man får på den traditionelle sushibar. Farver og finesser går igen på Wabiwabis indbydende cocktailkort.

Restauranten ligger i A-huset på Islands Brygge og er stilrent indrettet i lækker japansk stil med restaurant, lounge og en kæmpe terrasse i gården. 

Der er også mulighed for afholdelse af selskaber i restauranten eller - hvis man er mange - i det fantastiske selskabslokale, som ligger øverst i A-huset. Her er der plads til op til 300 gæster, som kan spise sushi med udsigt over vandet og Københavns tage eller tage sig en slapper i loungen på tagterrassen.

Wabiwabi laver også take away, og mad kan leveres ud af huset til selskaber – med eller uden egen sushikok. Til firmaevents og private arrangementer er der desuden mulighed for at afholde sushi kokkeskole, hvor gæsterne selv laver maden i samarbejde med Wabiwabis dygtige sushikokke.

Bestil bord på Wabiwabi Islands Brygge

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Wabiwabi Islands Brygge