Restaurant Viva

Ambitiøs restaurant med fokus på bæredygtighed – beliggende direkte på vandet
Åbningstider:  Tirs–Lør: 11.30–22.00
Søn: 11.30–18.00
Priser: Hovedretter fra 125,- til 295,-
Menuer fra 500,- til 1100,-

Med en fantastisk beliggenhed – direkte på vandet i Københavns Havn – giver Restaurant Viva en udsøgt mulighed for at opleve København i et nyt, luksuriøst perspektiv. Naboerne til bådrestauranten Viva er moderne københavnske vartegn – så fra Viva er der rig mulighed for at indsnuse livet i den danske hovedstad.

Restaurant Vivas indretning er helt i harmoni med skovens smukke, grønne natur og som gæst føler man sig hurtig henført til et stille, grønt åndehul midt i byens hektiske leben.

Det er dog ikke kun i indretningen, at Viva har fokus på det grønne. Det gælder også maden og dets råvarer, som så vidt muligt er økologisk eller biodynamisk og kommer fra lokale producenter eller egne sanketure. Derfor er det også en selvfølge, at retterne på tallerknen følger årets skiftende sæsoner, så råvarerne er friske og fyldt til bristepunktet med naturlig velsmag.

Restaurant Viva er en bådrestaurant, og derfor er det primære fokus også på fisk og skaldyr – dog er der altid mulighed for retter med kød fra land.

Frokostkortet består af et udvalg af lette retter; eksempelvis lækre østers naturel med syltede skalotteløg, sprødt brød og grillet citron, eller et stjerneskud royal med masser af velsmagende, friskfanget fisk. Der er også mulighed for klassikere som fiskefrikadeller eller en rørt tatar.

Køkkenet er ambitiøst og det gælder bestemt også middagskortet, hvor der både er mulighed for at vælge a la carte eller en 3-, 6- eller 8-retters tasting menu. Her finder du et helt batteri af herligheder såsom jomfruhummer, helleflynder stegt på brød, kebab af grillet kylligehjerter og –lever, de kendte UNIKA-oste og masse af andre fristelser.

Et hurtigt kig på vinkortet afslører, at også her er det kræset om gode, europæiske producenter, der kan spille op imod køkkenets ambitiøse leg bag komfuret.

Et besøg på Restaurant Viva har bestemt alle ingredienserne til at skabe en gastronomisk aften, som du sent vil glemme.

 

Restaurant Viva

Langebrogade Kajplads 570
1411 København K

Profil: Ambitiøs restaurant med fokus på bæredygtighed – beliggende direkte på vandet

Åbningstider:
Tirs–Lør: 11.30–22.00
Søn: 11.30–18.00

Priser:
Hovedretter fra 125,- til 295,-
Menuer fra 500,- til 1100,-
Frokost fra 95,- til 225,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6368) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6368)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Moby Dick
Moby Dick kan samle gæsterne op, hvor det ønskes i Københavns kanaler og havn

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Viva

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Viva.

Skriv til Restaurant Viva

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: