Vini Vino

vinbar og vinhandel på nørrebro
Åbningstider:  Man.-Tor. 12.00-22.00
Fre.-Lør. 12.00-24.00
Søn. LUKKET

Vini Vino er en ny vinbar og vinhandel på Nørrebro. Stedet er ejet af sommerlier Simon Thomassen og Kenneth Jørgensen. De har fået stor inspiration fra vinrejser til Italien og har valgt at åbne et sted, der i sagens natur er et vinotek - dvs. et sted hvor man både kan nyde vin i baren og købe vine med hjem, så det på samme tid fungerer som en vinhandel. Deres idé er også at Vini Vino er et branche-sted, hvor folk fra branchen kan komme og blive inspireret, diskutere og lære mere om vin.

Det bugner med vin på alle hylder både i lokalet, hvor gæsterne nyder vinen og i et stort walk-in vin-rum, hvor der ligger alverdens fantastiske og meget dyrebare vine og spiritus fra verdens bedste vingårde & destillerier. Der er bl.a. Bertani Amarone fra 1977, Altesino Brunello fra 90'erne, Californisk Seghesio Zinfandel, Petrus fra 1987 samt hvidvine som Chablis, Rheingau Riesling, Sancerre og Champagner fra Champagnehuset Louis Roederer, Marc Hebrart og mange flere. Der er også fadlagret rom, grappa fra producenten Gaja, Cognac fra François Voyer, dansk Gin i flere varianter og herlighederne fortsætter.. Der er også fadlagret rom og grappa fra Gaja i Piemonte, Cognac fra François Voyer, skotsk whisky fra Lombard Distillery og herlighederne fortsætter. 

Til vinen fås meget enkle snacks og tapas som oliven, oste, pølser, nødder m.v. Ud over at være en hyggelig vinbar er der også adskillige arrangementer som vinsmagninger, aftener med vinspil, foredrag og meget mere. Stedet kan lejes til festlige arrangementer ved at kontakte ejerne og aftale antal samt ønsker til menu. Vini Vino er en oase midt i det fortravlede Nørrebro og et oplagt sted at geare helt ned.

 

.  

 

Vini Vino

Fælledvej 15
2200 København N

Profil: vinbar og vinhandel på nørrebro

Åbningstider:
Man.-Tor. 12.00-22.00
Fre.-Lør. 12.00-24.00
Søn. LUKKET

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15843) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15843)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Vini Vino

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Vini Vino.

Skriv til Vini Vino

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: