Victorious Sportsbar & Cafe

Victorious Sportsbar & Cafe

Frederiksberggade 25 | 1459
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Sportsbar og Cafe ved Rådhuspladsen

Pris

Victorious Sportsbar & Cafe ligger lige i starten af Strøget ved Rådhuspladsen. Her er der altid sport på de mange Tv-skærme, som hænger i stueetagen og på barens første sal. Og der er masse af forskellige kanaler at vælge imellem, så altid en disciplin efter humøret.

Flere af bordene har deres helt egen hane til fadøl, så du behøver altså ikke skulle forlade den spændende fodbold- eller tenniskamp på et afgørende tidspunkt, hvis du trænger til nye, kolde forsyninger i glasset.

Du kan selvfølgelig også hente i baren, hvor der både er Heineken på fad, samt et godt udvalg af andre forskelligartede specialøl – eksempelvis Newcastle Brown Ale, Schiøtz Gylden IPA og Happy Joe Organic Apple – som også fås frisk fra fad. Derudover er der flaskeøl.

Bliver du sulten i kampens hede, er der masser af muligheder hos Victorious – uanset hvilken tid på dagen, du er her. Køkkenet serverer klassiske brunchtallerkner, både en klassisk cafe-brunch eller den engelske stilart med masser af æg, bacon og bønner.

På menukortet finder du også sikre vindere som burgere og sandwiches, som hurtigt bliver serveret for de sultne gæster. Der er også mexicanske retter, italienske pastaretter og deciderede kødtallerkner. Der er selvfølgelig også salat – og vin på kortet, hvis du er til det.

Victorious Sportsbar & Café er et uformelt sted, hvor du sætter dig til rette i lædersofaerne og nyder sport, lækker mad og kolde drikke sammen med dine venner, mens stemningen bare bliver bedre og bedre.