Vestergade 51

Moderne dansk restaurant med smørrebrød til frokost og dansk brasserie til aften.
Åbningstider:  Tirsdag til lørdag: 11.30-14.30 samt fra kl. 17.30-??

De smukke gamle stuer med fritlæggende bjælker og højt til loftet, er flot møbleret i komfortabelt skandinavisk design, og det åbne køkken, bringer maden helt tæt på. Restauranten ligger i det ældre Aarhus kvarter, tæt på gågaderne med masser af butikker og historiske bygninger. Er man til moderne smørrebrød til frokost eller dansk brasserie om aftenen, er dette absolut stedet at tage hen. 

Til frokost serveres moderne smørrebrød, hvor alt er lavet fra bunden og lagt på hjemmebagt brød. Vestergade 51 byder på 30 forskellige smørrebrød, som alle er unikke i smag og anretning. 

Om aftenen står køkkenet klar med danske klassikere i moderne klæder, hvor råvaren igen er i fokus, og sammen med godt håndværk, bringer den gode smag frem.

Vestergade 51 ligger fra starten op til skønne madtraditioner, såsom hver torsdag følger et glas portvin med til Pariserbøffen, og der er 5 forskellige Pariserbøffer at vælge iblandt. Alle med hver deres unikke smag. Hver tirsdag byder køkkenet på mindst 4 forskellige Tarteletter. Vælg 2 og få den billigste gratis.

Bag ved restauranten er den skønneste gårdhave, som er et klart mål på lune dage og aftener.

Vestergade 51

Vestergade 51
8000 Århus C

Profil: Moderne dansk restaurant med smørrebrød til frokost og dansk brasserie til aften.

Åbningstider:
Tirsdag til lørdag: 11.30-14.30 samt fra kl. 17.30-??

Frokost:
11:30 - 14:30

array(0) { }

Smørrebrød i Jylland

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17324) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17324)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Vestergade 51

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: