La Vecchia Signora er en hædret italiensk restaurant af Il Gambero Rosso - en anerkendt italiensk spiseguide - så sent som i 2024 modtog de prisen for at være en de bedste italienske spisesteder udenfor Italien.
Restauranten er især kendt for sine pizzaer, som laver i stenovn med åben ild og alle ingredienser kommer fra det sydlige Italien, melet er malet to gange, hvilket gør det ekstra fint, dels at arbejde med, men også at fordøje. Miquel er fast mand ved pizza ovnen igennem flere årtier, så erfaringen er stor og sikre den gode pizza hver gang.
Men selv hvis man ikke lige er til pizza, byder "den gamle dame" på italiensk gastronomi på højt niveau, baseret på de bedste råvarer. Pasta, som husets lasagne serveres i brandvarm pande og husets egen specialitet Pastaccia er pappardelle pasta med ragout af kød- og grøntsagsragout. Menukortet byder også på dagens fisk og kødretter. Alt er hjemmelavet, også al pastaen. Vinkortet kommer godt rundt omkring de gode italienske vine - og priserne er imponerende rimelige.
Restauranten er indrettet i små hyggelige stuer, som tidligere var små københavner lejligheder. Så man kan nemt få sig en lille privat stue som rummer små og nogle lidt større selskaber. Flere af stuerne har egne navne så som ´Loftet´ og ´Kaminstuen´
Hele sommeren kan al den gode mad og vin nydes i den hyggelige gårdhave, mellem de gamle mure og bindingsværk, pyntet med planter, lys og parasoller.