VACA Aalborg

Mexicansk finger food i Aalborg
Åbningstider:  Søndag - torsdag: kl. 11:00 - 21:00
Fredag og lørdag: kl. 11:00 - 22:00

VACA henter sin inspiration i det farverige mexicanske køkken, som de nyfortolker ud fra danske råvarer. Her er aldrig tænkt, at den gode madoplevelse kun ligger i friske råvarer, kreative retter og i den måde, maden tilberedes på.

Hos VACA tror man lige så meget på, at den gode madoplevelse findes i stemningen omkring et måltid. Ud over at maden er god, løftes måltidet til noget helt særligt, ved at det blot er den første varme sommeraften, musikken fra gaden eller de mennesker, vi deler maden sammen med. 

VACA´s menukort byder på Burritos, Tacos og Platos - som også laves vegansk. Dertil lækre snacks og menuer, hvadenten det er med familien, vennerne eller bare til dig.

Vaca´s takeaway-koncept kan ikke forudbestilles, da den først samles ved afhentning, for på den måde at bevare smag og friskhed.

 

VACA Aalborg

Reberbansgade 14
9000 Aalborg

Profil: Mexicansk finger food i Aalborg

Åbningstider:
Søndag - torsdag: kl. 11:00 - 21:00
Fredag og lørdag: kl. 11:00 - 22:00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17266) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17266)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

VACA Aarhus
Mejlgade 17

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til VACA Aalborg

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: