Gennem 45 år har Brasserie Underhuset ligget i hjertet af Silkeborg, midt på byens torv med den dejligste fortovsrestaurant og med byens pulserende liv som kulisse. Huset som er byens ældste rummer også Hotel Dania, og under hotellet finder man Brasserie Underhuset, som har pub og brasserie.
De 5 trin ned til en hyggelig, summende og stemningsfyldt pub, hvor man kan mødes over et sortiment af forskellige fadøl og egnsøl fra lokale bryggerier eller til et glas vin eller champagne. Fredag og lørdag mixes der klassiske cocktails.
Brasserie Underhuset er et dansk/fransk køkken og i frokosten serveres, sild, smørrebrød, pariserbøf, stjerneskud, østers, rejer og andre danske frokostspecialiteter, som kan spises i pubben eller i brasseriet med de ternede duge.
Brasseriet er hyggelig og intim med en frankofil stemning, og her serveres der fra det store menukort, som har skiftende retter hver måned. På menuen er altid en stor bøf fra grill samt retter med fisk, skaldyr og kød, som tilberedes på klassisk fransk manér. Der er desuden lækre desserter og europæiske oste på kortet.
Brasseriet efterkommer alle specielle ønsker også når det gælder vegetarer, diabetikere og glutenallergikere. Kokkene har mange års erfaring og er uddannet på anerkendte gastronomiske restauranter både i Danmark og i udlandet.
På 1. sal har Underhuset to attraktive selskabslokaler, som benyttes flittigt til fester og forretningsmøder.
Mad leveres også ud af af huset under mottoet ”Den ægte vare… for dem der kan smage forskel.”