Brasserie Underhuset

Brasserie Underhuset

Torvet 7 | 8600
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Restaurant og pub på Torvet i Silkeborg

Pris
Hovedret

105 - 268

Menu

350 -

Åbningstider

Mandag - lørdag: 11-23

Gennem 45 år har Brasserie Underhuset ligget  i hjertet  af  Silkeborg, midt på byens torv med den dejligste fortovsrestaurant  og med  byens pulserende liv som kulisse. Huset  som er byens ældste  rummer også Hotel Dania, og under hotellet finder man Brasserie Underhuset, som  har pub og brasserie.

De  5 trin ned  til  en hyggelig, summende og stemningsfyldt pub, hvor man kan mødes over et  sortiment af forskellige fadøl og egnsøl fra lokale bryggerier eller til et glas vin eller champagne. Fredag og lørdag mixes der klassiske cocktails.

Brasserie Underhuset er et dansk/fransk køkken og i frokosten serveres, sild, smørrebrød, pariserbøf, stjerneskud, østers, rejer og andre danske  frokostspecialiteter, som kan spises i pubben eller i brasseriet med de ternede duge.

Brasseriet er hyggelig og intim med en frankofil stemning, og her serveres der fra det store menukort, som har skiftende retter hver måned. På menuen er altid en stor bøf fra grill samt retter med fisk, skaldyr og kød, som tilberedes på klassisk fransk manér. Der er desuden lækre desserter og europæiske  oste på kortet.

Brasseriet efterkommer alle specielle ønsker også når det gælder vegetarer, diabetikere og glutenallergikere. Kokkene har mange års erfaring og er uddannet på anerkendte gastronomiske restauranter både i Danmark og i udlandet.  

På 1. sal har Underhuset to attraktive selskabslokaler, som benyttes flittigt til fester og forretningsmøder.

Mad leveres også ud af af huset under mottoet ”Den ægte vare… for dem der kan smage forskel.”

Bestil bord på Brasserie Underhuset

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Brasserie Underhuset