Brasserie Underhuset

Restaurant og pub på Torvet i Silkeborg
Åbningstider:  Mandag - lørdag: 11-23
Priser: Hovedretter fra 105,- til 268,-
Menuer fra 350,-

Gennem 45 år har Brasserie Underhuset ligget  i hjertet  af  Silkeborg, midt på byens torv med den dejligste fortovsrestaurant  og med  byens pulserende liv som kulisse. Huset  som er byens ældste  rummer også Hotel Dania, og under hotellet finder man Brasserie Underhuset, som  har pub og brasserie.

De  5 trin ned  til  en hyggelig, summende og stemningsfyldt pub, hvor man kan mødes over et  sortiment af forskellige fadøl og egnsøl fra lokale bryggerier eller til et glas vin eller champagne. Fredag og lørdag mixes der klassiske cocktails.

Brasserie Underhuset er et dansk/fransk køkken og i frokosten serveres, sild, smørrebrød, pariserbøf, stjerneskud, østers, rejer og andre danske  frokostspecialiteter, som kan spises i pubben eller i brasseriet med de ternede duge.

Brasseriet er hyggelig og intim med en frankofil stemning, og her serveres der fra det store menukort, som har skiftende retter hver måned. På menuen er altid en stor bøf fra grill samt retter med fisk, skaldyr og kød, som tilberedes på klassisk fransk manér. Der er desuden lækre desserter og europæiske  oste på kortet.

Brasseriet efterkommer alle specielle ønsker også når det gælder vegetarer, diabetikere og glutenallergikere. Kokkene har mange års erfaring og er uddannet på anerkendte gastronomiske restauranter både i Danmark og i udlandet.  

På 1. sal har Underhuset to attraktive selskabslokaler, som benyttes flittigt til fester og forretningsmøder.

Mad leveres også ud af af huset under mottoet ”Den ægte vare… for dem der kan smage forskel.”

Brasserie Underhuset

Torvet 7
8600 Silkeborg

Profil: Restaurant og pub på Torvet i Silkeborg

Åbningstider:
Mandag - lørdag: 11-23

Priser:
Hovedretter fra 105,- til 268,-
Menuer fra 350,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=12203) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=12203)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Brasserie Underhuset

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Brasserie Underhuset.

Skriv til Brasserie Underhuset

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: