Underground

Livemusik tirsdag-lørdag på Underground i Esbjerg
Åbningstider:  tirsdag - torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 16.00 - 02.00

I kælderen under hotel Brittania ligger den yderst populære pub; Underground, hvor rammerne for en aften med god stemning, live musik, dans, søde smil, en velforsynet bar og gode drinks er i højsædet. Underground er Esbjergs eneste kælderrestaurant med live musik hele fem dage om ugen. Fra tirsdag til lørdag underholder musikere fra hele Danmark med blues, jazz, rock eller ballader.

Indretningen er som en hyggelig engelsk pub, hvor der også er plads til et spil terninger eller et spil billard i lokalet uden for pubben. Underground har baggrund og historie tilbage til 70´erne, og er stadig et af Esbjergs mest populære steder for en god aften og nat. Rammerne er skabt for en kold fyraftensøl med kollegaer, at mødes med vennerne, stedet hvor man nyder en cocktail efter en biograftur, eller midtpunktet for en god aften med veninder, venner, god musik, øl og drinks.

Gratis entre.  

Underground

Torvegade 24
6700 Esbjerg

Profil: Livemusik tirsdag-lørdag på Underground i Esbjerg

Åbningstider:
tirsdag - torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 16.00 - 02.00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15598) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15598)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Brasserie B - Hotel Britannia
Torvegade 24

Pub   Bar   øl   Live musik   Livemusik   Esbjerg   Drinks   Engelsk pub  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Underground

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: