Under Uret Svendborg
Cafe

Under Uret Svendborg

Gerritsgade 50 | 5700 Svendborg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Hyggelig cafe

2.

Stor terrasse i gågaden

3.

Selskaber

Profil

Klassisk cafe fra morgen til aften i hjertet af Svendborg

Pris
Hovedret

110 - 230

Menu

275 - 325

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9:00 - 23:00
Fredag - lørdag: 9:00 - 24:00
Søndag: 9:30 - 22:00

Frokost

Brunch alle dage indtil kl. 14

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Under Uret er en stor klassisk cafe med hyggelige kroge til de få og langborde med plads til de mange. Cafeen åbner tidligt til god kaffe og morgenmad og fortsætter helt til sen aften med god service til de mange gæster. En velbesøgt cafe i Svendborg.

Hver morgen og indtil kl. 14:00, er der gjort klar til en skøn brunchtallerken, hvortil man selv vælger hvilke anretninger man har lyst til. Herudover et godt udvalg af morgenmad fra grovbolle (fåes også glutenfri) til Chiagrød.

Menukortet er dejlig bredt på den måde, at der er gode anretninger til både den lille sult samt et godt solidt måltid. Her er snacks, salater, sandwiches, burger, veganske retter, steaks samt aften  og sæsonens menu. 

Så kom ind til en hyggelig stund blandt lokale stamgæster og turister fra morgen til aften. Du er velkommen hvad enten det er til en kop kaffe eller det helt store traktement.

Når tiden er til det igen, er der mange festlige arrangementer i cafeen i weekenderne, hvor baren jonglere med cocktailsene og musikken får et nyk op.

Andre spisesteder