Tribeca NV
Restaurant

Tribeca NV

Bygmestervej 2  | 2400 København NV
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Økologiske råvarer

2.

Dejlig terrasse

3.

Stenovns pizza 

Profil

Italiensk restaurant i Nordvest

Pris
Hovedret

169 - 189

Menu

308 -

Åbningstider
Mandag - torsdag 17.30 - 22
Fredag - lørdag: 17.30 - 23
Søndag & helligdage: Lukket
Køkkenet lukker en time før restauranten

Tribeca NV er indrettet i et gammelt industrilokale i en baggård i Nordvest. Inspirationen til den rå indretning med åbent køkken, originalt industrigulv og et møbelkoncept, hvor ikke to møbler er ens, er hentet i den hippe New Yorker-bydel Tribeca, som restauranten har sit navn fra. Trods den rå indretning er stemningen i restauranten hyggelig og varm som på et romersk trattoria.

I årets varme måneder kan man sidde ude på terrassen foran restauranten, hvor der også er udendørs pejs og varmelamper, som holder på varmen, når det begynder at blive mere køligt.

På menuen finder man traditionelle og mere moderne udgaver af italienske husmandsretter såsom bruschetta, salater, frisk pasta og grillede hovedretter. Menuen skifter løbende afhængig af sæsonerne, og prisniveauet er ganske rimeligt. Maden kan også afhentes på restauranten og tages med hjem.

Vinkortet er overvejende italiensk med enkelte amerikanske indslag, og flere vine fås på glas.

Tribeca NV er meget velegnet til selskaber, som kan foregå i selve restauranten og på den store terrasse udenfor. Af og til afholdes der arrangementer med livemusik, DJs og specielle temaer i restauranten eller ude på terrassen - se hvilke på hjemmesiden.

Andre spisesteder

Bestil bord på Tribeca NV

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Tribeca NV