Ristorante Tio Marios

Hyggelig italiensk restaurant med stor udeservering på Amerika Plads
Åbningstider:  Hverdage: kl. 11.00-22.00
Weekend: kl. 12.00-22.00

Ristorante Tio Mario ligger på Amerika Plads på Østerbro, en lille stille oase på Østerbro.

Tio Mario´s har siden 2013 været drevet af 3 brødre, hvis mission er at få deres gæster til at føle sig velkommen og servere god mad til hverdagspriser. I løbet af dagen kommer mange fra de omkring liggende firmaer samt lokale beboer og nyder livet på terrassen, i restauranten eller tager maden med hjem. 

Menukortet har en god variation af pizzaer, pastaretter, burgere, salater og selvfølgelig børneretter. Så her er noget til hele familien.

Indretningen er hyggelig med mange billeder af berømtheder, spejle, borde, hjørnesofa og et tv, som underholder uden lyd på den ene væg. En intim stue med dæmpet belysning og vinduespartier ud til den store terrasse. Terrassen har store parasoller, tæpper på stolene og varmelamper til de kølige aftener.

Ristorante Tio Marios

Amerika Plads 4
2100 København Ø

Profil: Hyggelig italiensk restaurant med stor udeservering på Amerika Plads

Åbningstider:
Hverdage: kl. 11.00-22.00
Weekend: kl. 12.00-22.00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17360) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17360)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Ristorante Tio Marios

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: