VILDT AFTEN MED HAVNEUDSIGT

VILDT AFTEN MED HAVNEUDSIGT

Vildt aften og vin aften / Restaurant Krabben / 06-10-2018
Bordbestilling samt betaling af reservationsgebyr nødvendigt.

VILDT AFTEN

3 små lune Snacks.
Kastanjer ristet i rosmarinsmør.
Smørpocheret gulerod med røget krondyrstøv.
Vildt paté med timian, bacon og cornichoner i sprød fillodej.
Crement D´Alsace. René Mure

Forret.
Vildt tatar med syltede trompethatte og sennepskorn,
purløgs mayo, røget marv, løvstikke crunch og rød skov syre.
Trumpeter Pinot Noir. Rutini Wines Argentina.
( serveres afkølet )

Mellemret.
Rillette af fasanlår i butterdejs vol-au-vent, rødbede puré, konfiterede skovsvampe
syltede brændte perleløgs skaller, rød shiso og karse.
Fleurie, Vielles Vignes. Christian Bernard Frankrig

Hovedret.
Braiseret krondyr skank med
brændte forårsløg gratineret med hø-ost,
mini beder konfiteret i andefedt og krydderurter, røget gulerods puré
crunch på jordskokker og fedtegrever, tallerkensmækker
kraftig glace tilsmagt krydderlardo og solbær.
Fabiano, Valpolicella classico Supriore Italien.

Dessert.
Langtidsbagte karamelliserede jordskokker, malt chokolade ganache
salt karamel, sprød dej, havtorn granité og karse.
Carmens De Rieussec, Sauternes Baron De Rothschild, Frankrig.


Pris kr. 850,- incl. tilhørende vine og isvand.
Irish eller French coffe med 3 cl. Spiritus kr. 68,-