Torsdag d. 28 februar, byder Cafe Nöa´h velkommen til Nikolaj Stokholm og Jonas Brøndum!

Nikolaj Stokholm
Nikolaj startede i TV2 Zulus Comedy fightclub i 2009 og har sidenhen været en fast del af den danske stand-up scene. Hvis ikke du har oplevet ham i utallige live shows bla. som opvarmer for Tobias Dybvads første one man show, har du måske set ham på tv. Her har han gjort sig bemærket i "Stand-up.dk", Comedy Aid og ikke mindst i rollen som rollen Øland i Zulus prisvindende komedieserie Sjit Happens.

Jonas Brøndum
er en komiker, der er stormet frem siden sin debut i 2012. han har markeret sig som et af de stærkeste nye navne på stand-up scenen, bl.a. da han blot 10 måneder efter sin debut, vandt konkurrencen Danish open i stand-up.
På trods af hans stadig unge karrierer, har han optrådt med mange af Danmarks største komikere, og i 2014 kunne han opleves til Zulu Comedy Galla, hvor han som et af de tre "æsler" optrådte foran det meste af den danske underholdningsbranche, 1700 publikummer og næsten 400.000 tv-seere.

Kom lidt før, og nyd en bid mad fra Cafe Nöa´h´s brede vifte af lækre retter. Her er også masser af lækre øl, vin og drinks til at slukke tørsten.
Kaffen er serveret af det dygtige bar-personale.
Husk at der er begrænset pladser, så book book book!
Og dette event vil være et man skal købe billet til, hvordan, hvor meget, kommer op snart.

Hver måned vil der være standup i den lille café.
Så book bord allerede i dag, vi lover jer, at det bliver hylende morsomt.