Så er Hereford Steak House klar med selskabsmenuen til årets første kvartal af 2019 til glæde for kommende selskaber, både i huset og ud af huset.

SELKSKABSMENU

VELKOMSTDRINK: Mousserende granatæble med vodka.

FORRET: Laks bagt med citronpeber & blå birkes anrettet på blomkålspure med spyd af tigerrejer marineret i chili & hvidløg. Hertil brød & smør.

HOVEDRET SERVERET 2 GANGE: Oksefilet af Black Angus, hertil Dijon-rosmarinsauce, røsti kartoffel med timian, bønner bagt med bacon, glaserede perleløg samt gulerødder bagt med honning og sesam.

DESSERT: Appelsin-mandelkage overtrukket med chokolade, hertil blommesorbet & lakridsparfait samt frisk frugtsalat.

HVIDVIN AD LIBITUM: Ryder. Chardonnay. Californien.
RØDVIN AD LIBITUM: Cabernet Sauvignon.Ryder. Californien.
DESSERTVIN: 1 glas Muscat + isvand.
Kaffe/te samt 1 cognac eller likør.
Incl. Valgfri farve dug, samt dekorationer.

Pris pr.person: 725kr.
Samme menu ud af huset. 370 KR. ( minimum 10 personer)

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BESTIL DIT SELSKAB