SELSKABSMENU (august-september)

Selskabsmenu - Juli/August/September 2018

 

MENU

*Velkomstdrink: Aperol spritzig.

Forret: Let røget smørfisk med citruscreme og brøndkarse, rørt laksetartar med dijon, løg & creme fraiche samt unghanebryst marineret med løvstikke & urteolie. Brød samt smør.

 

Hovedret serveret 2 gange: Medaillon af kalvemørbrad med lys kalvesauce med østershatte, kartoffelgratin med timian, smørsauteret bønner med peberbacon, honning glaserede majroer samt gulerodstimbale med frisk kørvel.

Dessert: Fragiliteroulade med nougat, Key-lime pie samt hybensorbet, hertil friske bær.

*Hvidvin ad libitum: Armas de Guerra. Bierzo. Spanien.

*Rødvin ad libitum: Cabernet Sauvignon, Reserva, Tarapaca.Chile

 

*Dessertvin 1 glas: Muscat de Rivesaltes + isvand.

*Kaffe / te samt 1 cognac eller likør.

*Valgfri duge farve samt servietter, lys samt borddekorationer.

 

Pris pr.person: 725 kr.
Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.

 

Samme menu ud af huset

Min 10 personer - Pris pr.person kr. 370,-

 

De venligste hilsner
Personalet fra Hereford Steak House.

*Gælder ikke ved menuer »Ud af huset«.

Hereford Steak House
Taastrup Hovedgade 106
2630 Taastrup

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.