SELSKABSMENU

SELSKABSMENU

Hereford Steak House har udover sine møre bøffer og friske salatbar, altid en lækker selskabsmenu som kan nydes i huset eller hjemme. 

Selskabsmenu - Oktober/November/December 2018

*Velkomstdrink:
Ferskenchampagne.

 

Forret:
Skindstegt sandart serveret på ærtepure, hertil spyd med grillede tigerrejer samt urtesalat.

Hovedret serveret 2 gange:
Medaillon af Oksemørbrad stegt med rosmarin hertil Provence sauce, røsti kartoffel med gulerødder, rosenkål tilberedt med bacon, rodfrugtsaute med honning & svampetimbale.

Dessert:
lun nøddetærte med vanilleis samt kokoskurv med blommesorbet.

Drikkevarer til menuen

*Hvidvin ad libitum:
Nespolino. Chardonnay. Italien.

 

*Rødvin ad libitum:
Sangiovese/merlot fra Nespoli Italien.

 

*Dessertvin 1 glas.
Muscat De Riversaltes samt Isvand

*Kaffe samt 1 cognac eller likør.

*Valgfri farve duge, hvide lys & servietter samt blomsterdekorationer.

 

Pris pr.person: 725 kr.
Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.

 

Samme menu ud af huset - uden drikkevarer

Min 10 personer - Pris pr.person kr. 370,-