SANKT HANS MENU PÅ FREDERIKSBERG

JUNIOR fejrer Sankt Hans Aften lørdag d. 23. juni - ikke med bål og brand - men med en flot 7 retters menu med tilhørende vine.

M E N U
*Hvide asparges med friskpillede fjordrejer & sauce mousseline
*Laksetatar af laks fra Hiddenfjord med krydderurter & citron
*Lynstegt tun med citrusfrugter & soya
*Grillet vandmelon med sortfodsskinke & grov pesto
*Håndlavet økologisk burrata m bagte tomater & olie
*Carpaccio af Oksefilet fra Uruguay med trøffelmayo
*Friske danske Jordbær med vaniljeis & brændt hvid chokolade

Pris 385,-
/ tilkøb tilpasset vinmenu af italienske vine 295,-/

Tilmelding:
Ring 33249576 / eller mail kontakt@sanmarcojunior.dk

San Marco JUNIOR
Falkoner Allé 10
2000 Frederiksberg

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.