San Valentino 2019

TARTARE DI FILETTO DI VITELLO ALL´AVOCADO E FRAGOLE CON SALSA AGRODOLCE AL SEDANO
Delikat kalve-tartar med avocado og jordbær,
serveret med en sur-og sød dressing af selleri.
TAGLIATELLE AL TARTUFO ,CERVO E SCAGLIE DI

CIOOCCOLATO BIANCO
Hjemmelavet tagliatelle(pasta) med trøffel og kronhjort,
toppet med flager af hvid chokolade.

PETTO D´ANATRA AL GRAND MARNIER , AMARENE E SCALOPPA DI FOIE GRAS
Pandestegt Andebryst i sauce af Grand Marnier og kirsebær,
toppet med en fin skive af Foie Gras.

MOUSSE ALLA VANIGLIA,CIOCCOLATO BIANCO E FRAGOLE CON CRUMBLE AI DUE CIOCCOLATI E CAFFE´
Mousse af hvidchokolade og vanilje, toppet med friske jordbær
og en crumble af hvid og mørk-chololade og kaffebønner.

3 retter menu 339 kr.
4 retter menu 379 kr.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD