Gå ikke glip af Årets Havefest - en tilbagevendende begivenhed med alt hvad hjertet begærer af lækker mad, skønneste vine, forfriskende cocktails og masser af stemning, takket være herlige gæster og et professionelt personale.

Hvert år fejrer Ravelinen de uimodståelige asparges, som serveres i 4 herlige variationer - tilberedt af nogle af Danmarks bedste kokke, som gæster køkkenet i denne smukke oase på Christianshavn, lige ud til vandet.

Festen - og det er virkelig en fest - afholdes på Ravelinen´s imponerende terrasse med udsigt til Københavns Volde og søen. Her vil være linet op med forfriskende velkomst cocktails, lavet af Copenhagen Destillery, lidt lækre snacks vil komme rundt, så der er tid til at mingle. 

Herefter skal der nydes en 4 retters menu med de friske asparges i fokus samt sødt og kaffe.

Festens prominente kokke vil bestå af:

Ravelinens køkkenchef Jacob Hundsdal med Rasmus Grønbech ved sin side, vil  sammen med husets hold af dygtige kokke, stå for snacks, en hovedret og det søde til kaffen.

Søren Gericke, vel Danmarks første stjernekok og tidl. valgt til Kokkens Kok af Det Danske Gastronomiske Akademi.

Claus Henriksen, køkkenchef på Dragsholm Slot, tidligere arbejdet på Søllerød Kro og Noma

Anika Madsen, køkkenchef på Roxie som er en del af Kadeau familien og har tidligere arbejdet på Formel B

Hvor - Hvad - Hvornår?

Hele arrangementet løber at stablen lørdag den 27. April 2019 kl. 15.00 i Ravelinens hyggelige have med udsigt over vandet, hvor man vil sidde til langbords med de andre madglade gæster.

Undervejs vil der være levende hyggemusik med indslag til at skabe den helt rigtige stemning.

Arrangementet starter kl. 15.00 og forventes at slutte omkring kl. 22.00. Der vil blive serveret ualmindelig dejlig mad og en tilsvarende dejlig vinmenu afstemt til maden samt kaffe/the.

Arrangementet koster 1.200 kr. pr. person alt inklusiv og sælges kun via

Ravelinen’s hjemmeside efter først-til-mølle-princippet - www.ravelinen.dk/butik