PAASKEN 2018 hos HERTHADALEN

PÅSKEMENU ANNO 2018

1. Servering

* Østers m/ perler *

2014 Gravity Pinot Gris, Mahana, New Zealand – Øko gl. 90,-

2. Servering

* Håndpillede rejer på brioche med hummermayo & dansk caviar *

2015 Riesling, Burg Ravensburg, Baden, Tyskland gl. 95,-

3. Servering

* Graved ørred med røg, rugbrød, bronzefennikel fra haven og peberrods sorbet *

2014 Grüner Veltliner, Ecker, Østrig gl. 75,-

4. Servering

* Blækpasta m/ dansk blæksprutte i strimler med ramsløg & beurre blanc *

2013 Blauer Spätburgunder, Knipser gl. 100,-

5. Servering

* Stegt Slethvar m/ muslinge sauce & stenbidderrogn med porrer & spinat fra Søtofte jordbrug *

tilvalg til de “Sultne Herrer”

* Øko. Dansk ribeye m/ broccoli puré / små grønne asparges / bordelaise ” Sows” – Tillæg 75,-

MENU 400,-

Vinmenu 400,- / Køre vinmenu 250,- / Taxa vinmenu 550,-

Tilvalg af dessert kr. 85,-

* Knækket citrontærte m/ mørdej & pistacie *

2014 Chateau du mont, Sauternes, Frankrig – tilvalg af dessertvin 55,-

Herthadalen
Slangealléen 1
4320 Lejre

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.