KARMA SUSHI LANCERER NYT MENUKORT OG TAKE AWAY MENUKORT

Her kan man igen finde den savnede Lakse Menu og samtidig er Tempurahummeren blevet fast inventar på menuen.

Der er kommet en ny eksklusiv setmenu på menukortet. Mød Hummer og Jomfruhummer Setmenuen. Her finder man både den kendte Sizzling Hummer og den nye Tempurahummer samt Trøffelcarpaccio med jomfruhummer og en sushimenu med 12 stykker sushi alle med jomfruhummer brugt på forskellige måder.

Det er ejer, kok og gastronomisk iværksætter Morten Hansson, som står for a lave og sammensætte alle menuer, retter og hvert et stykke sushi til mindste detalje.

Morten åbnede den første Karma Sushi i Frederikshavn i 2007 og har den dag i dag syv Karma Sushi restauranter fordelt i Frederikshavn, Aalborg, Århus og København.

Det er stadig muligt at finde flere forskellige setmenuer, som indeholder både snacks, forrretter, sashimi og sushi samt de velkendte snacks og sashimi.

Og så kan man selvfølgelig stadige købe alle sushimenuerne separat.

NYT TAKE AWAY MENUKORT

Morten Hansson har lavet et specielt take away menukort, hvor han nøje har udvalgt de retter og menuer, som egner sig bedst til at tage med sig.

”Karma Sushi skal give vores gæster den bedste take away oplevelse. Og det er ikke alle vores retter, der tager sig lige godt ud, når man får det med som take away, som når det serveres på vores rustikke keramikfade i restauranterne. Derfor har jeg nøje udvalgt de retter og menuer, som egner bedst til at blive sendt afsted i vores take away emballage”, fortæller Morten.

Bestiller man take away hos Karma Sushi kommer maden i bokse lavet af pap, man får sojaskåle lavet i keramik og den hjemmelavede soja gives med i små fine glasflasker. Her har Morten selv været med til at designe og udvælge materialet, så Karma Sushi kan give sine gæster den bedste take away oplevelse.

Karma Sushi serverer japanske inspirerede retter kombineret med nordiske råvarer såsom jomfruhummere fra Læsø.