LÆKKER OG FRISK SOMMERMENU 2018

SOMMER MENU 2018 GÆLDENDE FRA 1-5-2018 – 31-8-2018

Saml familie og venner til en herlig sommerfest i en smuk have på Fyn. Her er masser af plads til alle aldre både inde og ude. 

FORRET:
Let røget skagensrejer med dilddressing. (pil selv)
Kold agurkesuppe med koldrøget laks, rødløg og æbler.
Sæsonens melon med italiensk serano og Manchego
Italiensk Bruchetta med fyld af tomat, hvidløg, basilikum og rødløg.

HOVEDRET:
Rosastegt okseculotte
Kylling stegt og marineret i Avjar.
Kold estragoncreme.
Salat med baby spinat, nye kartofler (sæson), friske asparges, bælg ærter, skalotteløg serveret med mild oste creme.
Salat af cherrytomater, saltet/ristet kikærter, parmesan og sesammarinade.

DESSERT:
Jordbærtærte med creme.
Amerikansk brownies serveret med friske jordbær og rababeris.

Min 10 personer.

Vedr. selskaber i og ud af huset, skal man afgive præcist antal personer 10 dage før og fra der er det bindende. Selskaber der bestilles under 10 dage før, er couvert antallet bindende ved bestilling.

Pris pr. person Kr. 288,-

Klik ind og se billeder fra Havnens Gourmet eller book selskabet online HER

Havnens Gourmet
Ryttervejen 19
5240 Odense NØ

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.